Categorieën

ROLF BENZ HOEKBANK

HET PRACHTIGE DESIGN VAN EEN GROTE HOEKBANK

Een hoekbank heeft nagenoeg altijd een prachtig design. Dat komt omdat veel vormen goed uitkomen in een grote maat. Er zijn gelukkig veel zitmeubelen die als hoekbank kunnen worden geleverd. Zo heeft Designonstock diverse grote hoekbanken in de collectie. Maar ook Leolux en Rolf Benz hebben veel modellen die als hoekbank te leveren zijn.

EEN ZITMEUBEL WAAROP U URENLANG KUNT ZITTEN, LIGGEN ÉN RELAXEN

Niet alleen het ontwerp van een hoekbank is van belang. Het is ook belangrijk dat het meubel goed zit. Want op zo'n royaal zitmeubel zult u vele uren doorbrengen: zittend met de krant, relaxend met een tablet of boek en (wellicht) liggend voor de TV. Veel van de banken in ons wooncentrum in Mijdrecht zijn leverbaar in verschillende zitmaten, zoals meerdere zithoogtes of meerdere zitdieptes.

HOEKBANKEN MET GOED ZITCOMFORT

Daarnaast moet u goed letten op het comfort van de kussens van het bankstel. Soms is dit stevig, voor extra ondersteuning van uw lichaam. Maar er zijn ook zitmeubelen die een zachte lounge zitting hebben. Hier zakt u comfortabel in weg en kunt u uren relaxen. Kies voor nóg meer comfort een bijpassende royale poef. Dan kunt u optimaal met uw benen omhoog.