ROLF BENZ KASTEN

Rolf Benz kasten brengen niet alleen het optimale Rolf Benz design, maar ook rust en perfectie in uw woning. De collectie bestaat uit (lade)kasten, lowboards, sideboards, highboards en tv-kasten die exact zijn afgestemd op de Rolf Benz collectie. Voor uw woonkamer, eetkamer, de hal en slaapkamer. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u de volledige collectie.
rolf-benz-kasten-stretto-materialen

OPTIMAAL DESIGN EN GEBRUIKSGEMAK


Rolf Benz kasten zijn er voor optimaal design in uw interieur én voor optimaal gebruiksgemak. Want alle kasten kunnen in steeds meer en steeds bijzonderder kleuren, materialen en vormen worden uitgevoerd. En dan zijn ze niet alleen meer handig, maar voegen ook qua design in uw interieur daadwerkelijk iets toe.

U kunt kiezen voor de volgende Rolf Benz kasten:
  • (lade)kast
  • lowboard/ TV-kast
  • sideboard
  • highboard

rolf-benz-kasten-plannings-advies

KASTEN PLANNING EN ADVIES


Rolf Benz kasten kunnen in heel veel uitvoeringen. Zowel wat betreft afmeting en indeling als kleuren en materialen. Om u een goed beeld te geven hoe de kast van uw keuze eruit ziet, adviseren wij u in 3D. Zo kunt u de juiste keuze maken en kiezen voor de prachtigste combinaties tussen de Rolf Benz kasten en de overige meubelen in huis.
rolf-benz-stretto-design-fronten
rolf-benz-stretto-design-lak1
rolf-benz-stretto-design-bovenblad1

PRACHTIGE COMBINATIES

Rolf Benz kasten kunnen in heel veel kleuren en materialen. Denk aan diverse kleuren mat en hoogglans lak. Maar ook mooi houtfineer, glas en keramiek. Hierbij kunt u prachtige designcombinaties maken. Denk hierbij aan de volgende uitvoeringen:
  • rompen in diverse kleuren lak
  • fronten in matlak, hoogglans lak of houtfineer
  • dekbladen in lak, houtfineer, gelakt glas en keramiek
  • poten in verschillende uitvoeringen en kleuren

Door met kleuren, materialen, afmetingen en frontcomposities te spelen, verandert u het design en uitstraling van uw kast in grote mate. Ons verkoopteam adviseert u daarbij uiteraard graag.