ROLF BENZ TAFELS

Rolf Benz tafels passen prachtig bij de Rolf Benz zitmeubelen. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u nagenoeg alle Rolf Benz tafels in meerdere uitvoeringen. Zowel wat betreft salontafels, bijzettafels en sidetables. Dan kunt u uw keuze optimaal bepalen.
rolf-benz-TAFELS

OPTIMAAL DESIGN EN GEBRUIKSGEMAK


Rolf Benz tafels zijn er voor optimaal design in uw interieur én voor optimaal gebruiksgemak. Want alle tafels kunnen in steeds meer en steeds bijzonderder kleuren, materialen en vormen worden uitgevoerd. En dan zijn ze niet alleen meer handig, maar voegen ook qua design in uw interieur daadwerkelijk iets toe.

U kunt kiezen voor de volgende Rolf Benz tafels:
  • salontafel
  • bijzettafel
  • sidetable of tussentafel

rolf-benz-TAFELS-materialen3

MATERIAALKEUZE


U kunt nagenoeg altijd kiezen voor een tafel in een andere kleur of in een ander materiaal. Wij hebben een grote stalencollectie met alle kleuren en materialen. Bovendien vindt u nagenoeg alle kleuren en materialen wel op één van onze tafels in het Experience Center. Zo kunt u uw keuze goed maken en kiezen voor de prachtigste combinaties tussen de Rolf Benz tafels en de overige meubelen in huis.
rolf-benz-tafel-liv
rolf-benz-salonttafel-liv
rolf-benz-salontafels-liv

PRACHTIGE COMBINATIES

Een Rolf Benz tafel kan nagenoeg altijd in een ander materiaal of een andere kleur. Hierbij kunt u prachtige designcombinaties maken tussen de verschillende tafels. Denk hierbij aan de volgende uitvoeringen:
  • hout of  houtfineer
  • natuursteen
  • keramiek
  • lak
  • glas

Door hiermee te spelen, verandert u het design en uitstraling in uw woning in grote mate. Daarnaast zijn materialen bepalend voor het gebruiksgemak en gevoelswaarde. Ons verkoopteam adviseert u daarbij uiteraard graag.

rolf-benz-salontafels-EGO

MOOIE SALONTAFELS


Een salontafel is zeer sfeer- en kleurbepalend in uw interieur. Een salontafel met houten blad geeft warmte aan het interieur. Natuursteen heeft vaak een hoge designwaarde. Een glazen blad zorgt voor rust en transparantie. En een tafel in lak zorgt voor kleur en sfeer. Maar ook de vorm, de afmetingen en het design zijn belangrijk. 

In ons Experience Center vindt u alle Rolf Benz salontafels. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen zodat u uw keuze goed kunt maken.
rolf-benz-sidetables

HANDIGE SIDETABLES OF TUSSENTAFELS


Wanneer uw bank midden in uw kamer staat, is het prachtig om te werken met een Rolf Benz sidetable. U zet de sidetable achter de bank (of wanneer u een hoge armleuning heeft naast de bank) en u creëert een aparte zithoek in een grotere ruimte. Voor extra sfeer en geborgenheid, zonder de kamer in hokjes te verdelen. Maar met de moderne loungebanken van tegenwoordig, zie je ook steeds vaker tussentafeltjes. Deze verdelen én verbinden de verschillende bankonderdelen. Daarnaast zijn ze bijzonder handig om even iets op neer te zetten.

ROLF BENZ BIJZETTAFELS


Een bijzettafel is in de eerste plaats een handig hulpstuk in uw interieur. Een prachtige plek om een mooie kamerplant of bijzonder kunstobject op te zetten. Wanneer u de tafel direct naast uw zitmeubel plaatst is het een handige plaats voor uw kopje koffie of thee, uw lectuur of een goede lamp. Of - wanneer de bijzettafel wat handzamer is - pakt u hem er snel even bij.

Maar een bijzettafel is tegenwoordig zoveel meer. Want met die prachtige design bijzettafeltjes heeft u er óók een mooi en sfeerverhogend interieurobject in uw woonkamer bij. Rolf Benz bijzettafeltjes zijn dan ook in heel veel vormen, kleuren, materialen en afmetingen te krijgen. Voor welke functie u de tafel dan ook gebruikt.
 
rolf-benz-bijzettafels-927
rolf-benz-functieTAFELS

HANDIG EN FUNCTIONEEL


Alle Rolf Benz tafels zijn handig en functioneel. Maar sommige tafels zijn wel heel veelzijdig. Een Rolf Benz bijzettafel met een handvat om de tafel er snel even bij te zetten. Of een Rolf Benz salontafel met een handig draaiblad. Niet alleen draait u het blad eenvoudig naar u toe om dichter bij uw drankje te zijn, maar ook hebben zij onder het blad nog een handige opbergplaats.
rolf-benz-experience-center-tafels
logo-rolfbenz-usercomponent

DÉ ROLF BENZ EXPERIENCE


Wanneer u op deze website uw eerste keuzes heeft gemaakt, nodigen wij u van harte uit in ons grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. U vindt daar alle Rolf Benz salontafels, bijzettafel én sidetables of tussentafels. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen. Mijdrecht ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht (maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein (mét laadpalen). U vindt bij ons de volledige Rolf Benz collectie.
 
ROLF-BENZ-team-hoekbank