ROLF BENZ ZAKELIJK

Het Rolf Benz Experience Center Mijdrecht is dé partner voor iedereen die op zoek is naar Rolf Benz design. Zakelijke gebruikers - architecten, interieurspecialisten, projectinrichters, etc. - die met Rolf Benz meubelen aan de slag willen bieden wij diverse opties voor een professionele samenwerking. Onze Rolf Benz B2B experts informeren u graag over de mogelijkheden.
 
CONTACT MET ROLF BENZ B2B

ARCHITECTEN/ INTERIEURSPECIALISTEN

rolf-benz-b2b-architect
rolf-benz-b2b-interieuradviseur
rolf-benz-contract-b2b-architect
'Met Rolf Benz design creëert u de mooiste interieurs. Interieurs die uw vakmanschap en authenticiteit volledig tot expressie brengen. En waarin uw klanten zich optimaal ontspannen en comfortabel thuis voelen.'
 
In het Rolf Benz Experience Center kunnen wij u hierbij op diverse wijze faciliteren. Wanneer u zich volledig wilt concentreren op het creatieve proces, kunnen wij u in het gehele traject ontzorgen. Van het advies in onze showroom tot de aflevering bij uw klanten thuis. Maar wanneer u de organisatie van uw project liever in eigen handen houdt, faciliteren wij u bijvoorbeeld alleen op het gebied van showroom, materialen en inkoop.

In alle gevallen is er één Rolf Benz specialist die uw aanspreekpunt en partner is. En die er - samen met u - voor zorgt dat uw project slaagt! Informeer hieronder naar de mogelijkheden.

CONTACT MET ROLF BENZ SPECIALIST B2B
rolf-benz-kasten-plannings-advies

ONTVANG UW KLANTEN IN STIJL


Om uw klanten in alle rust te ontvangen en adviseren, kunt u gebruik maken van onze Contract Studio. Een designruimte met Wifi en audiovisuele hulpmiddelen, die volledig is ingericht om uw plannen en adviezen optimaal te presenteren en te bespreken. In de naastgelegen keuken is alles voorhanden om uw klanten te voorzien van iets te eten of te drinken.

INFO/ AANVRAAG BOEKING CONTRACT STUDIO

PROJECTEN

rolf-benz-b2b-PROJECT
rolf-benz-b2b-PROJECTEN
'Rolf Benz design creëert de optimale ambiance voor uw high-end project. Luxe lounges, hotellobbies of officespaces, comfortabele designinrichting voor bar en restaurant of de projectinrichting van een luxe appartement. Met aandacht voor maatwerk en de authenticiteit van uw project.' 
 
Wanneer u op zoek bent naar een partner voor designmeubelen in een high-end project, bent u bij Rolf Benz aan het juiste adres. Wij creëren ambitieuze interieurs voor bars, hotels, kantoren en projectwoningen.

In nauwe samenwerking tussen u en Rolf Benz architecten ontstaat méér dan een project. Want wij zorgen ervoor dat een authentieke inrichting ontstaat die recht doet aan de onderneming en onderliggende waardes van zowel ú als uw klant. Met passende oplossingen waarbij goed wordt gekeken naar de ruimte, de omgeving en de functie van het project.

Onze Rolf Benz B2B experts adviseren u over de mogelijkheden tot vruchtbare samenwerking.

CONTACT MET ROLF BENZ SPECIALIST B2B
location_(1)

CENTRAAL GELEGEN IN NEDERLAND


Het Rolf Benz Experience Center vindt u in Mijdrecht. Dat is centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag.
Het Experience Center heeft goede mogelijkheden voor (gratis) parkeren. Op ons parkeerterrein vindt u ook laadpalen voor een electrische auto.


DE ROLF BENZ B2B EXPERTS

Eén Rolf Benz B2B expert is uw aanspreekpunt en partner gedurende het hele traject. Hij/zij zal u en uw klanten ontvangen, uw vragen beantwoorden en u voorzien van de benodigde stalen, materialen en informatie. Daarnaast zal hij/zij verantwoordelijk zijn voor het hele logistieke traject van offerte en order tot de levering. Samen zorgen wij ervoor dat úw project slaagt!
profielfoto-willy-gasse-wonen-500x500
WILLY

“ik ga net zolang door, totdat de mensen die ik adviseer zeker weten dat zij zich in dit interieur prettig voelen”

Willy van de Graaff heeft een focus die niet alleen op Nederland is gericht. Zij heeft dan ook niet alleen in Nederland in de woonbranche gewerkt. Maar ook in Antwerpen.

Willy is begonnen in de verkoop en advies van bijzondere vloerkleden. Maar is nu alweer enige tijd bij ons als (interieur)adviseur. Met name gespecialiseerd in de verkoop en advies van kasten en wanden.

Klanten waarderen haar door haar enthousiasme én het feit dat zij net zolang doorgaat dat de klant tevreden is. En volledig overtuigd dat het interieur dat zij adviseert, het interieur is waarin hij of zij zich prettig voelt en wilt leven. Of dat de kast die zij heeft ontworpen, in alle aspecten voldoet aan alle eisen die de klant stelt.

DANA
DANA

“Ik creeër graag een zo persoonlijk mogelijk interieur waarin mensen prettig thuiskomen.”

Dana Baartman is als Ruimtelijke Vormgever afgestudeerd aan het Nimeto te Utrecht, maar heeft nog een lange wish list van opleidingen die zij op het gebied van ruimtelijke vormgeving en interieurstyling wil volgen. Bij ons is Dana een gepassioneerd en betrokken adviseur die over de hele linie ter zake kundig is. Zowel wat betreft onze produkten en materialen, als kennis van vormgeving en kleuren in het interieur.

Of het nu gaat om een fauteuil, een bank, een tafel of een kast, zij is van mening dat elk object in een interieur iets zegt over de persoon zelf en dus evenveel aandacht verdient. Tevreden is zij pas als haar klanten enthousiast en tevreden naar huis gaan. Met een zo spectaculair en persoonlijk mogelijk interieur, waar ze zich helemaal thuis voelen en optimaal in kunnen genieten!

Specialisme1

SPECIALISME EN SERVICE


Als Rolf Benz Experience Center bieden wij de beste mogelijkheden voor u en uw klanten:

• in onze showroom vindt u de volledige Rolf Benz collectie
• u en uw klanten kunnen nagenoeg alle uitvoeringen zelf zien en uitproberen
• met een extra grote stalencollectie: méér keus en XL stalen
• op op verzoek voorzien wij u van foto's, stalen en (indien beschikbaar) 3D modellen voor uw advies

ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER