ROLF BENZ WOONACCESSOIRES

Rolf Benz woonaccessoires zijn de smaakmaker in elk moderne interieur. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u nagenoeg alle Rolf Benz woonaccessoires in meerdere uitvoeringen! Denk aan bijzondere kapstokken, kussens in bijzondere formaten en mooie materialen, hockers en poefjes in de mooiste kleuren, handige dienbladen en plaids.

NU IN HET EXPERIENCE CENTER: OCCHIO DESIGNLAMPEN

rolf-benz-occhio-designlampen1
In ons Experience Center vindt u nagenoeg de gehele Occhio collectie. Een prachtige serie designlampen waarmee u uw Rolf Benz interieur nóg completer maakt en waarbij u nóg meer kunt genieten van het optimale thuisgevoel. Het unieke ontwerp geeft de finishing touch aan het design van onze meubelen. En de mooie kleuren en materialen passen naadloos bij onze produkten. Uiteraard zijn alle Occhio lampen voorzien van innovatieve lichttechnieken!

SMAAKMAKERS IN UW INTERIEUR


Woonaccessoires zijn dé smaakmakers in uw interieur. Want u kunt zich heerlijk uitleven met kleuren, vormen en materialen. Als het maar harmonieus opgaat in het interieur of hieraan een bijzondere twist geeft.

De smaakmakers die Rolf Benz hierbij voor het oog heeft zijn de volgende accessoires:
 • designtafeltjes
 • hockers,  vloerkussens en poefs
 • kussens en plaids
 • dressboys, kapstokken en overige slaapkameraccessoires
 • dienbladen

roilf-benz-woonaccessoires
materiaalkeuze

MATERIAALKEUZE


Bij nagenoeg alle woonaccessoires kunt u kiezen voor een andere kleur of ander materiaal. Wij hebben een grote stalencollectie met alle kleuren en materialen. Bovendien vindt u nagenoeg alle kleuren en materialen wel op één van onze woonaccessoires in het Experience Center. 
rolf-benz-kussens
rolf-benz-woonaccessoires
rolf-benz-woonaccessoires-hal

PRACHTIGE DESIGN COMBINATIES

Een Rolf Benz woonaccessoire kan nagenoeg altijd in een andere vorm, een ander materiaal en/of een andere kleur. Hierbij kunt u prachtige designcombinaties maken met de overige interieurobjecten. Met opvallende effecten op de uitstraling van en rust in uw interieur.

Kijk maar eens naar het effect van de volgende toepassingen:
 • diverse kussens en een plaid in de bank die elkaar én de kleur in uw interieur versterken
 • poefjes en hockers die een kleur in het interieur ophalen of een subtiele kleuraccent aanbrengen
 • hetzelfde materiaal en dezelfde kleur terugkerend in verschillende woonaccessoires
 • woonaccessoires die nét een andere vorm, materiaal of kleur hebben, maar toch harmonieus bij elkaar passen
rolf-benz-TAFELS

BIJZONDERE DESIGNTAFELTJES


Rolf Benz tafels zijn er voor optimaal design in uw interieur én voor optimaal gebruiksgemak. Want alle tafels kunnen in steeds meer en steeds bijzonderder kleuren, materialen en vormen worden uitgevoerd. En dan zijn ze niet alleen meer handig, maar voegen ook qua design in uw interieur daadwerkelijk iets toe.

U kunt kiezen voor de volgende Rolf Benz tafels:
 • salontafel
 • bijzettafel
 • sidetable of tussentafel

DRESSBOYS, KAPSTOKKEN EN OVERIGE SLAAPKAMERACCESSOIRES


U wilt - juist in uw slaapkamer - tot rust komen en genieten van prachtig design. Daarom hebben de designers van Rolf Benz slaapkamermeubelen ontworpen die prachtig zijn afgestemd op de Rolf Benz bedden. Denk hierbij aan:
 • nachtkastjes
 • bedhockers
 • bedtextiel
 • dressboys
 • kapstokken
In ons grote Experience Center vindt u de volledige collectie. Vaak zelfs in verschillende uitvoeringen. Zodat u uw keuze goed kunt maken.
 
rolf-benz-slaapkamermeubelen
rolf-benz-poefs-hockers

HOCKERS, POEFS EN VLOERKUSSENS


Rolf Benz hockers, poefs en vloerkussens zijn er in heel veel maten, vormen en materialen. In ons grote Experience Center vindt u de volledige collectie.
rolf-benz-experience1
logo-rolfbenz-usercomponent

DÉ ROLF BENZ EXPERIENCE


Wanneer u op deze website uw eerste keuzes heeft gemaakt, nodigen wij u van harte uit in ons grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. U vindt daar alle Rolf Benz woonaccessoires. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen. Mijdrecht ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht (maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein (mét laadpalen). U vindt bij ons de volledige Rolf Benz collectie.
 
rolf-benz-experience-mijdrecht