ROLF BENZ EETTAFELS

Rolf Benz eettafels nodigen uit tot urenlang tafelen en natafelen. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz eettafels en tonen wij nagenoeg alle materialen. Daarnaast vindt u hier alle Rolf Benz eetkamerstoelen. Zo kunt u uw keuze voor een Rolf Benz eethoek optimaal bepalen.
ROLF-BENZ-964-EETTAFEL

HET MOOISTE DESIGN


Rolf Benz eettafels zijn er in veel stijlen en uitvoeringen. Maar welke stijl u ook kiest, één ding staat vast: met een Rolf Benz eettafel gaat altijd voor het mooiste design. Passend bij de Rolf Benz collectie. En volledig afgestemd op de Rolf Benz eetkamerstoelen, Rolf Benz barkrukken en Rolf Benz eetbanken.

In ons grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u niet alleen alle eettafels, maar ook alle bijpassende Rolf Benz meubelen. Dan kunt u goed kijken hoe het geheel u bevalt. Of de meubelen inderdaad harmonieus bij elkaar passen en of het comfortabel is om urenlang aan te tafelen en natafelen. Daarnaast vindt u hier alle Rolf Benz materialen én krijgt u deskundig advies over de materialen en gebruikseigenschappen. Dan weet u zeker dat u vele jaren van uw Rolf Benz eethoek gaat genieten.
rolf-benz-uitschuiftafels

LEVERBAAR IN VEEL MATEN


Alle Rolf Benz eettafels zijn leverbaar in verschillende maten, zodat u de tafel optimaal aan uw wensen en interieur kunt aanpassen. Sommige eettafels hebben een handige uitschuiffunctie. Dan bent u flexibel in het aantal mensen dat u aan tafel kunt uitnodigen. Let bij de keuze voor een afmeting wel op of de eetkamerstoelen of - nog leuker - eetbank goed aan de eettafel passen.
rolf-benz-eettafel-hout
rolf-benz-eettafel-natuursteen
rolf-benz-eettafel-natuursteen1

IN HEEL VEEL MATERIALEN

Zoekt u een eettafel met een prachtig houten blad? Gaat u voor keramiek? Of wordt het natuursteen? Rolf Benz eettafels zijn in heel veel materialen leverbaar. 

Laat u bij uw keuze voor een materiaal wel goed door onze Rolf Benz experts adviseren. Want de keuze voor een materiaal is niet alleen van belang voor de uitstraling van de eettafel. Maar wellicht nog belangrijker voor het gebruiksgemak ervan.
rolf-benz-eettafel-eetstoel-600

PERFECTE MATCH


Heerlijk tot rust komen! In alle rust met een drankje, wat lectuur of de laptop. Of samen met geliefden en vrienden urenlang comfortabel genieten aan een prachtige eethoek. Dat bij Rolf Benz Dining waar de Rolf Benz eettafels perfect zijn afgestemd op Rolf Benz eetkamerstoelen en/of Rolf Benz eetbanken. Aandachtspunten hierbij zijn:
  • zithoogte van de stoelen en/of eetbank t.o.v. de eettafel
  • de breedte van de stoelen en/of eetbank t.o.v. elkaar en de eettafel
  • past de armleuning onder de eettafel
  • de perfecte combinatie van materialen en kleuren
In ons Experience Center vindt u alle Rolf Benz eettafels en alle Rolf Benz eetkamerstoelen en eetbanken. U kunt hierdoor direct zien of er sprake is van dé perfecte match.

LUNCH EN BORRELVRIENDEN


Binnen de Rolf Benz Dining collectie vindt u uiteraard ook bartafels. De perfecte tafel voor een hoekje in de keuken om snel even een hapje te eten, uw mail te checken of met vrienden een drankje te doen. 

Voor bij uw Rolf Benz bartafel zijn er passende barkrukken. Net zoals de bartafel leverbaar in verschillende hoogtes, zodat u zelf kunt bepalen of u liever wat hoger of lager aan de bartafel zit.

Wilt u de bartafel ook in het echt zien? Kom dan langs in het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. U vindt hier alle Rolf Benz bartafels én de bijbehorende Rolf Benz barkrukken. Dan kunt u zelf kijken welke combinatie u het mooiste vindt en welke het comfortabelste is. Kijk voor alle Rolf Benz bartafels onder de collectie Rolf Benz eettafels.
 
rolf-benz-bartafel1
ROLF-BENZ-EETTAFELS-988

ALLE EETTAFELS IN HET EXPERIENCE CENTER


In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle eettafels. Wij willen u hierbij goed alle mogelijkheden en materialen laten zien. Omdat u hier ook alle Rolf Benz eetkamerstoelen vindt, kunt u goed testen of het geheel aan uw verwachtingen voldoet. En leidt tot het optimale Rolf Benz resultaat.
rolf-benz-eetkamertafels
logo-rolfbenz-usercomponent

WELKOM IN HÉT EXPERIENCE CENTER IN MIJDRECHT


Op deze website van het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz eettafels die wij in onze collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de Rolf Benz eettafels en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote Rolf Benz Experience Center.

U vindt ons in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. U vindt hier niet alleen Rolf Benz eettafels, maar ook alle andere (Rolf Benz) meubelen, zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, salon- en bijzettafels, bedden, kasten, vloerkleden en andere woonaccessoires. U bent van harte welkom