ROLF BENZ VLOERKLEDEN TAPIJTEN

Rolf Benz vloerkleden zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, maten en soorten. In het Rolf Benz Experience Center Mijdrecht vindt u veel Rolf Benz vloerkleden. Wij adviseren u graag aan de hand van uw persoonlijke wensen en met behulp van verschillende stalen.
rolf-benz-vloerkleden

SFEER EN KLEUR IN UW INTERIEUR


Mooie vloerkleden geven kleur en sfeer aan uw interieur. Zij zijn de perfecte smaakmaker in elke ruimte en zorgen voor eenheid en rust. Want een vloerkleed maakt van alle interieurobjecten een harmonisch geheel en zorgt voor verbinding van de verschillende elementen. Daarnaast verzacht het de koelte van een harde vloer. Belangrijk dus om uw keuze voor een karpet zelf in alle rust te maken.

Dat kan in het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Wij tonen design Rolf Benz vloerkleden en adviseren u over de vele mogelijkheden ervan.
banken-category-icon1

KIES HET MOOISTE MATERIAAL


Vloerkleden zijn er in heel veel uitvoeringen. U kunt kiezen uit diverse materialen, verschillende poolhoogtes en heel veel kleuren. In ons grote Experience Center vindt u een grote collectie Rolf Benz vloerkleden, zodat u de vloerkleden al in veel kleuren en uitvoeringen kunt zien. Maar wij hebben ook een extra grote collectie proefstalen. Dan kunnen wij u nóg beter adviseren.
rolf-benz-vloerkleden-rust
rolf-benz-vloerkleden-rust-en-kleur
rolf-benz-vloerkleden-design1

DE PERFECTE VERBINDER

Vloerkleden bepalen in hoge mate de kleur en sfeer in uw interieur. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw Rolf Benz vloerkleed perfect harmonieert met de rest van de meubelen? En dat het voor de perfecte verbinding van alle meubelen en woonaccessoires zorgt, zonder opvallend in het oog te springen?

Let hierbij op het volgende:
  • stem de kleur van het vloerkleed exact af op de kleuren van uw meubelen en woonaccessoires
  • kies voor kleuren die ook in de rest van de meubelen zitten
  • zorg voor harmonische overgangen tussen verschillende kleuren
  • laat u goed adviseren door één van onze ervaren adviseurs
rolf-benz-vloerkleed

MATERIALEN/ POOLHOOGTES/ DESSINS


Rolf Benz vloerkleden kunt u in heel veel uitvoeringen krijgen. U kunt kiezen voor:
  • verschillende materialen, zoals zuiver scheerwol of Tencel
  • de hoogte van de pool: hoogpool, laagpool of een combinatie
  • de draadafwerking: een velourstapijt, hoge lussenpool of bouclé tapijt
  • dessins: uni of een mix van kleuren
Alle karpetten hebben een hoogst moderne uitstraling, maar geven uw interieur een heel eigen sfeer. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van het optimale vloerkleed.

ADVIES ONTWERP VLOERKLEDEN


In het Experience Center hebben wij heel veel Rolf Benz vloerkleden liggen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt voor het juiste materiaal, de juiste poolhoogte en het juiste dessin volgt de belangrijkste vraag: welke kleur of kleursamenstelling wenst u?

Onze Rolf Benz experts adviseren u graag bij het samenstellen van het juiste tapijt. Want het perfecte tapijt moet optimaal in uw interieur passen. Van de juiste samenstelling van kleuren laten wij een toefje of een proefstaal maken. Dit kunt u vervolgens bij de overige interieurobjecten houden om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze heeft gemaakt.
 
rolf-benz-DESIGN-TAPIJTEN
rolf-benz-ADDIT-VLOERKLEED
rolf-benz-ADDIT-VLOERKLEDEN
rolf-benz-ADDIT-KARPET

KLEUR BEKENNEN

Rolf Benz vloerkleden mogen soms ook in het oog springen. Dan kunt u kiezen voor een bijzonder grafisch patroon en een bijzondere kleursamenstelling.

Belangrijk hierbij is wel dat het geheel perfect op elkaar is afgestemd. Dus wanneer u kiest voor een bijzonder vloerkleed die qua patroon en/of kleur opvallend in het interieur is, kunt u ervoor kiezen om de overige meubelen rust te laten uitstralen. Of kiezen voor meubelen en kleuren die exact met de vloerkleden overeen komen.

In het Experience Center zijn de Rolf Benz experts óók ervaren binnenhuisadviseurs. Zij kunnen u dus goed adviseren over de kleuren en inrichting van uw interieur én het ontwerp van het juiste vloerkleed.
ROLF-BENZ-outdoor-vloerkleed
logo-rolfbenz-usercomponent

HET ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER IN MIJDRECHT


Vloerkleden zijn een belangrijk item in ieder interieur. Daarom vindt u in ons Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht een grote collectie Rolf Benz tapijten. En vaak in verschillende uitvoeringen en heel veel kleuren. 

U vindt ons in Mijdrecht, centraal in Nederland. Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats voor de deur. Mét laadpalen voor uw electrische auto.
 
ROLF-BENZ-vloerkleden-design