HÉT ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER IN MIJDRECHT

Welkom in het Rolf Benz Experience Center Mijdrecht: met 1500 m2 het grootste en mooiste Rolf Benz design centrum in de wereld! Met de grootste Rolf Benz collectie, alle Rolf Benz meubelen (vaak zelfs in meerdere uitvoeringen) en zeer ervaren Rolf Benz experts om u te adviseren. U vindt het Experience Center centraal in Nederland, vanuit alle kanten goed te bereiken.
rolf-benz-experience-center-grote-stalen

2012-2024: HET EERSTE EN ENIGE ECHTE EXPERIENCE CENTER


In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u:
  • de grootste Rolf Benz collectie van de wereld
  • álle Rolf Benz meubelen; meestal in verschillende uitvoeringen
  • zeer ervaren Rolf Benz experts
  • een extra grote collectie Rolf Benz leer en stof
  • veel aandacht voor advies over de produkten, materialen en uw interieur
Daarom dat wij ons vanaf 2012 hét Rolf Benz Experience Center mogen noemen. Als eerste en de enige echte in de hele wereld! En daar zijn wij buitengewoon trots op.
location_(1)

CENTRAAL GELEGEN IN NEDERLAND


Het Rolf Benz Experience Center vindt u in Mijdrecht. Dat is centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag. Het Experience Center ligt net naast de gezellige dorpskern van Mijdrecht. Met goede mogelijkheden voor (gratis) parkeren, zowel op eigen terrein als in het dorp. Op ons parkeerterrein vindt u ook laadpalen voor uw electrische auto.
rolf_benz_over_ons
over_ons_rbec
rb-experience-center

DÉ ROLF BENZ BELEVING

In ons Rolf Benz Experience Center ervaart u de ultieme Rolf Benz beleving. In een showroom ontworpen dóór Rolf Benz architecten vóór de Rolf Benz design collectie. Bij het ontwerp stonden slechts twee dingen voor ogen: optimale presentatie van de Rolf Benz meubelen en optimale beleving van de Rolf Benz filosofie.

In ons Experience Center in Mijdrecht vindt u:
  • 1.500 m2 Rolf Benz collectie en specialisatie
  • Rolf Benz noviteiten vindt u hier het eerste
  • showroom ontworpen dóór Rolf Benz architecten vóór de Rolf Benz collectie
  • verkoop en advies door ervaren Rolf Benz adviseurs
  • levering en service door Rolf Benz specialisten


ONS TEAM

In het Rolf Benz Experience Center, adviseren ervaren Rolf Benz specialisten u over de Rolf Benz collectie, de mogelijkheden van de verschillende Rolf Benz meubels en de kleuren en materialen. Maar als binnenhuisspecialisten adviseren zij ook over design en kleurgebruik in het interieur. 
corne-van-waaij

CORNÉ

profielfoto-tilly-gasse-wonen-500x500

TILLY

BEN

BEN

profielfoto-willy-gasse-wonen-500x500

WILLY

DANA

DANA

profielfoto-cynthia-gasse-wonen-500x500

CYNTHIA

corne-van-waaij
CORNÉ

“Ik zorg ervoor dat u de ultieme Rolf Benz beleving ervaart”

In het gespecialiseerde merkencentrum in Mijdrecht werd in 2012 het Rolf Benz Experience Center geopend: als eerste in de wereld!

Deze prestatie wil Corné graag wil voortzetten door verdergaande specialisatie in collectie, uitstraling én kennis van het merk Rolf Benz. Zodat Rolf Benz liefhebbers in het Experience Center niet alleen de hele collectie, maar ook extra grote presentaties van de belangrijkste modellen vinden. Met een team van absolute Rolf Benz experts die u niet alleen goed kunnen adviseren over de Rolf Benz modellen en materialen, maar óók over vormgeving en kleurgebruik in uw interieur.

Corné blijft niet stilzitten en past het Experience Center én de collectie steeds weer aan de laatste Rolf Benz noviteiten aan. Uw bezoek aan het Rolf Benz Experience Center is dus altijd de moeite waard.

profielfoto-tilly-gasse-wonen-500x500
TILLY

“gevoel voor mensen; werken met passie”

Tilly leerde het vak van interieuradviseur direct na haar HBS bij een interieurspecialist. Na een onderbreking om de zorg voor haar kinderen op zich te nemen, pakte zij in 1990 bij ons de draad weer op. Zij specialiseerde zich in interieurdesign, materiaalkennis en interieuradvies, ondermeer met het volgen van diverse opleidingen op dit gebied.

Maar Tilly’s werkelijk passie is de interactie met mensen. Zij is daarbij niet alleen geïnteresseerd in het interieur van haar klanten en hun wensen hieromtrent. Haar interesse strekt zich uit tot wat mensen bezighoudt, wat hen inspireert en wat hun passies zijn.

Dit ziet u terug in de interieuradviezen die zij geeft. Het zijn geen woningen volgepropt met designmeubelen naar de laatste woontrends; het zijn smaakvolle ruimtes die volop ruimte geven aan de bewoners ervan en hun specifieke wensen en levensstijl.

BEN
BEN

“ik wil een mooie woonomgeving creëren,waarin mensen zich prettig voelen”

Ben is opgegroeid in de meubelen. In de interieur zaak van zijn ouders leerde hij al van jongs af aan de kneepjes van het vak. Na zijn opleiding als binnenhuis adviseur is Ben gaan werken bij een slaapkamerspecialist om zich verder te ontwikkelen in het complete wonen.

Na een aantal jaren heeft hij de overstap gemaakt naar het toen zeer gerenommeerde Stoutenbeek. Daar bracht hij zijn kennis over woondesign, materialen en interieurtekenen in de praktijk. Na 17 jaar verliet Ben het bedrijf en koos voor ons, woondesign en – advies bij ons Gasse wonen.

Bens motto is dat wooncomfort en design in elk interieur in evenwicht moeten zijn. De persoonlijke levensstijl van de bewoners neemt Ben als uitgangspunt.

Voor de wensen die zij stellen aan hun woonomgeving geeft Ben een custum made interieur advies. Hierin passen geen kant en klare oplossingen De adviezen van Ben kenmerken zich door een rustige basis qua vormen en kleuren met hier en daar een uitbundig accent . Ben is uw adviseur voor uw complete woonbeleving. Zijn specialisatie kasten.
profielfoto-willy-gasse-wonen-500x500
WILLY

“ik ga net zolang door, totdat de mensen die ik adviseer zeker weten dat zij zich in dit interieur prettig voelen”

Willy van de Graaff heeft een focus die niet alleen op Nederland is gericht. Zij heeft dan ook niet alleen in Nederland in de woonbranche gewerkt. Maar ook in Antwerpen.

Willy is begonnen in de verkoop en advies van bijzondere vloerkleden. Maar is nu alweer enige tijd bij ons als (interieur)adviseur. Met name gespecialiseerd in de verkoop en advies van kasten en wanden.

Klanten waarderen haar door haar enthousiasme én het feit dat zij net zolang doorgaat dat de klant tevreden is. En volledig overtuigd dat het interieur dat zij adviseert, het interieur is waarin hij of zij zich prettig voelt en wilt leven. Of dat de kast die zij heeft ontworpen, in alle aspecten voldoet aan alle eisen die de klant stelt.

DANA
DANA

“Ik creeër graag een zo persoonlijk mogelijk interieur waarin mensen prettig thuiskomen.”

Dana Baartman is als Ruimtelijke Vormgever afgestudeerd aan het Nimeto te Utrecht, maar heeft nog een lange wish list van opleidingen die zij op het gebied van ruimtelijke vormgeving en interieurstyling wil volgen. Bij ons is Dana een gepassioneerd en betrokken adviseur die over de hele linie ter zake kundig is. Zowel wat betreft onze produkten en materialen, als kennis van vormgeving en kleuren in het interieur.

Of het nu gaat om een fauteuil, een bank, een tafel of een kast, zij is van mening dat elk object in een interieur iets zegt over de persoon zelf en dus evenveel aandacht verdient. Tevreden is zij pas als haar klanten enthousiast en tevreden naar huis gaan. Met een zo spectaculair en persoonlijk mogelijk interieur, waar ze zich helemaal thuis voelen en optimaal in kunnen genieten!

profielfoto-cynthia-gasse-wonen-500x500
CYNTHIA

“Harmonie in interieur dat is wat ik samen met mijn klant wil bereiken”

Cynthia heeft als binnenhuisarchitect ruime ervaring opgedaan bij gerenomeerde interieurzaken en heeft daarnaast haar eigen ontwerpstudio. Zij kan u door “out of the box” te denken, net een stapje verder meenemen in uw woonwensen. Cynthia is in staat om op deze manier een zo persoonlijk mogelijk interieur te creëren. Kijkend naar de gehele ruimte en met gevoel voor de prachtige vormgeving van Rolf Benz en door het trendy kleur- en materiaalgebruik ontstaat er direct harmonie in het interieur.

Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het belangrijk om met geduld en aandacht naar de Rolf Benz klant te luisteren. Persoonlijk contact is voor Cynthia dan ook heel belangrijk.

Met haar heldere visie over Rolf Benz en gevoel voor esthetiek komt uw favoriete Rolf Benz meubelstuk het beste tot z’n recht. Haar dag is pas goed als de klant blij de deur uit gaat en zij samen tot een mooi ontwerp gekomen zijn. Een goed advies verdient tijd en persoonlijke aandacht is haar motto.
rolf-benz-mioko-hoekbank-groot

MET ALLE ROLF BENZ NOVITEITEN


In het Rolf Benz Experience Center zijn wij op de hoogte van het allerlaatste nieuws van Rolf Benz. En uiteraard vindt u alle Rolf Benz noviteiten hier het eerst. Niet alleen alle Rolf Benz meubelen en woonaccessoires. Maar ook de nieuwste Rolf Benz materialen en mogelijkheden.

(INTERIEUR)ADVIES OP MAAT


Rustig rondkijken in het Rolf Benz Experience Center kan altijd. Tijdens de openingstijden van onze toonzaal kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Maar heeft u behoefte aan meer informatie of advies, dan kunt u altijd aankloppen bij een van onze adviseurs. Zij werken al jaren met de Rolf Benz meubels. Bovendien weten zij alles van design, interieurontwerp, het juiste (zit)comfort en materiaalkeuze.

Wij adviseren u een afspraak voor advies hieronder in te plannen.
rolf-benz-experience-center-advies-kumo
rolf-benz-experience-center-team-designer

ROLF BENZ WONEN - ZITTEN - ETEN - SLAPEN


Bij Rolf Benz bent u aan het juiste adres voor mooi design in uw woonkamer, eetkamer én slaapkamer. En omdat niet alle mensen dezelfde smaak en wensen hebben, vindt u bij Rolf Benz verschillende stijlen. Van modern en strak design tot elegante meubelen met organische vormen. En van puur wonen tot personal luxury. In ons Experience Center in Mijdrecht tonen wij u alle meubelen en alle stijlen.
Rolf Benz Logo
 

Welkom in Mijdrecht!


Op deze website van ons Rolf Benz Experience Center Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz meubelen die wij in de collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de meubelen u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote Rolf Benz Experience Center. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein (met laadpalen voor uw electrische auto). U bent van harte welkom..