ROLF BENZ BEDDEN/SLAAPCOMFORT

In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht kunnen de prachtige Rolf Benz bedden uiteraard niet ontbreken. Samen met alle slaapkamertoebehoren. Zoals Rolf Benz nachtkastjes, Rolf Benz slaapcomfort, Rolf Benz bedhockers en de Zwijgzame Butler!
rolf-benz-slapen1

VOLLEDIGE COLLECTIE ROLF BENZ SLAPEN


In het Rolf Benz Experience Center vindt u de complete collectie Rolf Benz Slapen. Deze bestaat uit:
  • alle Rolf Benz bedden
  • elk type Rolf Benz slaapcomfort
  • de Rolf Benz slaapkamermeubelen, zoals nachtkastjes, kapstokken, bedhockers en de Zwijgzame Butler
  • overige accessoires voor in de slaapkamer, zoals bedtextiel, plaids, kussens etc.
Onze Rolf Benz experts adviseren u graag over alle mogelijkheden in design, maten en materiaalkeuze. Maar uiteraard informeren zij u ook over het Rolf Benz slaapcomfort en laten u de verschillen zélf voelen.
banken-category-icon1

STOF/ LEER/ ANDERE MATERIALEN


Een Rolf Benz bed of bedhocker is gestoffeerd met één van de prachtige Rolf Benz stoffen of leer. In ons Experience Center hebben wij een extra grote collectie Rolf Benz leer en stof. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de prachtigste combinaties stof en/of leer. Daarnaast vindt u een complete collectie van alle andere materialen, zoals hout en natuursteen.
rolf-benz-50-bed
rolf-benz-50-loungebanken
rolf-benz-50-designbed

PRACHTIGE DESIGN COMBINATIES

In uw zitkamer staat misschien wel die prachtige Rolf Benz 50 bank waar u zo heerlijk op zit en graag naar kijkt. Dan mag in de slaapkamer het Rolf Benz 50 bed niet ontbreken. Of koos u voor de prachtige rondingen van de Rolf Benz Onda of de relaxfuncties van de Rolf Benz Plura? Dan is de Rolf Benz Tondo of het Rolf Benz Pina bed wellicht iets voor u. 

Maar uiteraard passen ook de andere Rolf Benz slaapkamermeubelen en slaapkameraccessoires prachtig bij de Rolf Benz bedden én de rest van het Rolf Benz interieur. Zoals de Rolf Benz bedhockers en Rolf Benz nachtkastjes die speciaal voor een bed zijn ontworpen. Of de Rolf Benz Zwijgzame butler die bij élk Rolf Benz slaapkamermeubel past.
rolf-benz-BEDDEN

BEDDEN VOOR DESIGN EN COMFORT


Rolf Benz bedden hebben een uniek design. Soms afgestemd op een designmeubel uit de wooncollectie, zoals bij de Rolf Benz 50 en Rolf Benz Plura. Of soms specifiek is ontworpen voor de ultieme Rolf Benz slaapkamer, zoals de Rolf Benz Tondo.

Maar Rolf Benz bedden bieden u óók optimaal comfort. Want tegen het royale hoofdboard kunt u urenlang zitten of relaxen. Lekker met een paar grote kussens in de rug. En soms zelfs tegenover elkaar. 
rolf-benz-slaapcomfort

ROLF BENZ SLAAPCOMFORT


Om écht van uw Rolf Benz bed te kunnen genieten, mag het onovertroffen Rolf Benz slaapcomfort hierin niet ontbreken. Wanneer u naar het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht komt, kunt u elk Rolf Benz comfort uitproberen en kijken welke uitvoering u het beste bevalt. Zo past u uw Rolf Benz bed volledig aan uw wensen en persoonlijke comfort behoefte aan.

NACHTKASTJES, BEDHOCKERS EN BEDTEXTIEL


U wilt - juist in uw slaapkamer - tot rust komen en genieten van prachtig design. Daarom hebben de designers van Rolf Benz slaapkamermeubelen ontworpen die prachtig zijn afgestemd op de Rolf Benz bedden. Denk hierbij aan:
  • nachtkastjes
  • bedhockers
  • bedtextiel
  • dressboys
In ons grote Experience Center vindt u de volledige collectie. Vaak zelfs in verschillende uitvoeringen. Zodat u uw keuze goed kunt maken.
 
rolf-benz-slaapkamermeubelen
rolf-benz-ADVIES-SLAPEN

OP ZOEK NAAR DE BESTE KEUZE?


Al snel ziet u door de bomen het bos niet meer. Alle bedden kunnen in verschillende stoffen en/of leer. Het bedcomfort is er in verschillende comforts. En ook de slaapkamermeubelen zijn er in verschillende materialen. Onze Rolf Benz experts weten alles van de collectie Slapen en adviseren u graag. Dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.
rolf-benz-SLAPEN-bedden
logo-rolfbenz-usercomponent

BELEEF DE ROLF BENZ EXPERIENCE


In ons grote Experience Center vindt u uiteraard alle Rolf Benz bedden. Inclusief slaapcomfort en bijpassende slaapkameraccessoires. Wij laten u alle mogelijkheden zien en voelen. In de omgeving die past bij het produkt. En met advies van terzake kundige experts.

U vindt het Rolf Benz Experience Center ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein (mét laadpalen). Bij ons vindt u overigens niet alleen de volledige collectie Slapen, maar ook alle andere Rolf Benz meubelen en woonaccessoires.
ROLF-BENZ-Pina-bedden