ROLF BENZ HOEKBANKEN

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere hoekbank, bent u in het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht aan het juiste adres. Wij tonen alle Rolf Benz hoekbanken en adviseren u bij het ontwerpen van de juiste uitvoering. Want elke Rolf Benz hoekbank is uniek en kan worden samengesteld naar eigen wens en maat. 
rolf-benz-liv-design3

MET ALLE ROLF BENZ HOEKBANKEN


Bent u op zoek naar een mooie en comfortabele hoekbank? In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u álle Rolf Benz hoekbanken. Vaak zelfs in verschillende opstellingen en uitvoeringen. Zodat u alle mogelijkheden in design en zitcomfort goed kunt zien én uitproberen.

TOON ALLE HOEKBANKEN
banken-category-icon1

EXTRA GROTE STALENCOLLECTIE


In het Rolf Benz Experience Center hebben wij een extra grote stalencollectie. Met niet alleen nóg meer soorten stof en leer voor op uw Rolf Benz hoekbank, maar ook met ook extra grote stalen. Zodat u de kleur en het materiaal beter kunt zien en zo uw keuze optimaal kunt maken.
rolf-benz-lounge-hoekbank-volo
rolf-benz-lounge-hoekbank-nuvola
rolf-benz-lounge-hoekbank

HEEL VEEL ROLF BENZ LOUNGEBANKEN

Wanneer u op zoek bent naar een mooie loungebank met heel veel mogelijkheden en optimaal zitcomfort, bent u bij Rolf Benz aan het juiste adres. Want Rolf Benz heeft loungebanken waar u heerlijk in kunt wegzakken, maar óók goed rechtop kunt zitten. Met heel veel mogelijkheden wat betreft design en opstellingen. Van kleine loungebank tot royaal wooneiland. En vaak met de mogelijkheid om de opstelling later eenvoudig weer te wijzigen.

Rolf Benz loungebanken staan in ons Experience Center veelal in meerdere uitvoeringen. Dan kunt u goed zien en uitproberen welke uitvoering u het mooiste vindt en welk loungecomfort het lekkerste zit.

TOON ALLE LOUNGEBANKEN
rolf-benz-50-zitcomfort

HET ZITCOMFORT VAN UW HOEKBANK


Belangrijk bij een Rolf Benz hoekbank is het zitcomfort. Vaak kunt u de maten en/of het comfort van de bank aanpassen aan uw eigen wensen en voorkeuren.

Zitcomfort van hoekbanken kunt u vaak als volgt aanpassen:
  • verschillende zithoogtes en zitdieptes
  • zitcomfort van lounge tot medium of stevig
  • optionele relaxfuncties
  • accessoires als kussens, hoofdsteunen etc.

rolf-benz-hoekbank-onda

IN VEEL MATEN EN UITVOERINGEN


Rolf Benz hoekbanken zijn er in veel maten en uitvoeringen. Want u bepaalt zelf welke elementen u koppelt of samenvoegt. Vaak zijn de elementen gekoppeld zodat ze niet uit elkaar schuiven en altijd een mooi geheel vormen. Maar modulaire hoekbanken bestaan uit element die u los tegen elkaar zet. Zo kunt u de opstelling later eenvoudig weer wijzigen.

ONTWERP UW EIGEN ROLF BENZ HOEKBANK


U bent de ontwerper van uw eigen Rolf Benz hoekbank. Want er zijn zoveel designopties, dat elke bank zijn eigen ontwerp en uitstraling krijgt. Denk bijvoorbeeld aan:
  • heel veel verschillende elementen
  • diverse pootuitvoeringen
  • armen in verschillende maten en uitvoeringen
  • bijzondere accessoires zoals koppeltafeltjes, kussens, relaxfuncties en voetenbanken
Zo ontwerpt u de perfecte Rolf Benz hoekbank. Een unieke bank die op maat lijkt te zijn gemaakt voor u en uw interieur. 
rolf-benz-design-hoekbank-vida
ROLF-BENZ-RELAXBANK-hoekbank

ROLF BENZ RELAXBANKEN


Op zoek naar een Rolf Benz relaxbank? Met de volgende functies verandert u uw Rolf Benz hoekbank eenvoudig in een relaxmeubel:

rugleuning: te verstellen van zitten naar relaxen en liggen
armleuning: te verstellen van rechtop tot schuin of plat
hoofdsteun: uitklapbaar of verstelbaar
voetensteun: uitklapbaar of uittrekbaar

In ons Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht tonen wij nagenoeg alle relaxopties. Dan kunt u zelf testen welke Rolf Benz relaxbank het lekkerste zit en welke relaxfuncties u het beste bevallen.
rolf-benz-experience-center-mijdrecht-DINING
logo-rolfbenz-usercomponent

DÉ ROLF BENZ EXPERIENCE


Wanneer u op deze website uw eerste keuzes heeft gemaakt, nodigen wij u van harte uit in ons grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. U vindt daar alle Rolf Benz hoekbanken, vaak zelfs in meerdere uitvoeringen. Mijdrecht ligt centraal tussen Amsterdam en Utrecht (maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein (mét laadpalen). U vindt bij ons de volledige Rolf Benz collectie.
ROLF-BENZ-team-hoekbank