ROLF BENZ FAUTEUILS

Fauteuils geven optimaal persoonlijk comfort. In het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht kunt u uw keuze optimaal maken. U vindt hier alle Rolf Benz fauteuils: designfauteuils, draaifauteuils, longchairs én relaxfauteuils. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen.

FAUTEUILS MET ECHT GOED ZITCOMFORT


Zoekt u een design bijzetfauteuil? Een compacte draaifauteuil? Of de optimale relaxfauteuil? Er is ongetwijfeld een Rolf Benz fauteuil die bij u past. Maar kies uw fauteuil wél in alle rust en zorg. Dan weet u zeker dat u er vele uren comfortabel op kunnen zitten, relaxen of zelfs op kunt liggen.

Voor optimaal zitcomfort, zijn Rolf Benz fauteuils vaak leverbaar in meerdere maten en uitvoeringen:
  • verschillende zithoogten of verschillende zitdiepten
  • zitcomfort in verschillende hardheden
  • met verschillende relaxfuncties
Zo krijgt u de fauteuil die bij u past en die u overal optimale ondersteuning en comfort biedt.
 
rolf-benz-fauteuils-zitcomfort
banken-category-icon1

EEN FAUTEUIL IN STOF OF IN LEER?


Zoekt u een fauteuil in een mooie stof? Of gaat u voor duurzaam leer? Wij adviseren u aan de hand van onze extra grote stalencollectie. Want in het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u een nóg grotere collectie Rolf Benz stoffen en leer. Maar wij hebben ook extra grote stalen. Dan kunt u uw keuze nog beter maken.
rolf-benz-draaifauteuil-562
rolf-benz-designfauteuils
rolf-benz-meg-relaxfauteuil

HIER VINDT U ALLE ROLF BENZ FAUTEUILS

Rolf Benz fauteuils geven optimaal persoonlijk comfort. Belangrijk dus om uw keuze voor een fauteuil zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Wij tonen alle fauteuils uit de Rolf Benz collectie:
  • grote of kleine/ hoge of lage stoel
  • draaifauteuil
  • relaxfauteuil
  • longchair of chaise longue

Op deze website ziet u alle stoelen die Rolf Benz in de collectie heeft. Deze vindt u ook, vaak zelfs in meerdere uitvoeringen, in ons Experience Center in Mijdrecht.

rolf-benz-designfauteuil-jack

ROLF BENZ DESIGN FAUTEUILS


Prachtige designfauteuils die ook nog eens goed zitten? Rolf Benz fauteuils hebben allemaal een unieke vormgeving. En zijn allemaal voorzien van het optimale Rolf Benz zitcomfort! In ons Experience Center in Mijdrecht tonen wij alle Rolf Benz fauteuils in zoveel mogelijk uitvoeringen. Ga zitten, geniet van het comfort en laat u adviseren over alle mogelijkheden!
rolf-benz-50-draaifauteuil

UW ROLF BENZ FAUTEUIL DRAAIT MET U MEE


Wilt u het gesprek van uw gasten volgen of u juist even afzonderen van het geroezemoes? Wilt u soms genieten van het haardvuur aan de ene kant van de kamer en soms genieten van het uitzicht door het raam aan de andere kant? Of wilt u uw fauteuil eenvoudig naar de televisie kunnen draaien? Uw Rolf Benz draaifauteuil volgt uw bewegingen en geeft u in elke positie optimaal comfort.
 
rolf-benz-meg-relaxte-fauteuil

HOE RELAXT WILT U ZITTEN?


Op een Rolf Benz relaxfauteuil kunt u uiterst comfortabel zitten én relaxen. Want de fauteuil heeft niet alleen een prachtig design, het is ontworpen voor eindeloos lang zitcomfort. Met slimme technieken waarmee u de relaxstoel verzet, die onopvallend in het design zijn weggewerkt. Soms met verstelbare of uitklapbare voetensteunen, hoofdsteunen en armleunigen. Maar vaak ook met een losse poef. Dan wordt het wel erg verleidelijk om nog net iets langer te blijven zitten!
rolf-benz-394-EXPERIENCE-CENTER
logo-rolfbenz-usercomponent

HET ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER IN MIJDRECHT


Fauteuils zijn een belangrijk item in ieder interieur. Daarom vindt u in ons Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht álle Rolf Benz fauteuils. En vaak in verschillende uitvoeringen. Uw bezoek is altijd de moeite waard. Want u vindt ons centraal in Nederland en kunt ons vanuit de gehele Randstad eenvoudig bereiken. Ook parkeren is geen probleem op onze eigen parkeerplaats voor de deur. Mét laadpalen voor uw electrische auto.
rolf-benz-FAUTEUILS-EXPERIENCE-CENTER1