ROLF BENZ DINING

Rolf Benz eetkamerstoelen - Rolf Benz barkrukken - Rolf Benz eetbanken


De complete collectie Rolf Benz Dining vindt u in het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Want u vindt hier álle modellen en de meeste modellen zelfs in meerdere uitvoeringen. Dan kunt u alles goed vergelijken en uitproberen. En zo uw keuze optimaal maken.
rolf-benz-dining1

COMPLETE COLLECTIE DINING


Rolf Benz heeft een zeer complete collectie Dining. Produkten die zijn ontworpen om urenlang comfortabel te kunnen tafelen en natafelen. En die onderling ook nog eens een uniform design hebben. De collectie omvat:
  • eetkamerstoelen
  • barkrukken
  • eetbanken
Alle meubelen zijn ontworpen voor de Rolf Benz collectie. En vaak zijn eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken ontworpen bij elkaar. Voor een uniek en samenhangend interieur. Zo wordt het aan tafel nóg gezelliger!
banken-category-icon1

KIEST U STOF OF LEER?


Eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken zijn een blikvanger in uw interieur. Maar ze worden óók intensief gebruikt. De bekleding moet dan ook niet alleen mooi zijn, maar ook tegen een stootje kunnen. In ons Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u een extra grote collectie stof en leer. Daarnaast krijgt u advies van Rolf Benz experts die u optimaal kunnen adviseren over kleurgebruik in uw interieur, maar ook over alle materiaaleigenschappen.
rolf-benz-650-eetkamerstoelen
rolf-benz-barkrukken-650
rolf-benz-eetbank-stof

EEN EETKAMERSTOEL, BARKRUK ÉN EETBANK?

Wilt u in uw dining mooie eetkamermeubelen die optimaal bij elkaar passen? Eetkamerstoelen met een bijpassende eetbank? Het liefst nog passend bij de barkrukken aan de bartafel ook? Kijk dan eens naar de Rolf Benz Dining collectie. Er zijn diverse modellen die leverbaar zijn als eetkamerstoel én eetbank. Of eetkamerstoel én barkruk. En sowieso is de Rolf Benz collectie zo op elkaar afgestemd, dat de verschillende meubelen onderling een prachtig geheel vormen.

In ons grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht ziet u alle uitvoeringen en kunt u alles perfect bij elkaar uitzoeken. Dat is dus de ultieme Rolf Benz beleving. 

TOON DE ROLF BENZ DINING COLLECTIE
rolf-benz-eetkamerstoelen1

EETKAMERSTOELEN; MOOI EN COMFORTABEL


Een stoel heeft tegenwoordig meerdere functies. Overdag als bureaustoel voor home-office activiteiten. En 's avonds als eetkamerstoel waarop u urenlang comfortabel wilt tafelen en natafelen. De stoel moet dan ook uiterst comfortabel zijn. Maar als opvallend object in uw interieur, stelt u ook hoge eisen aan het design. 

Rolf Benz eetkamerstoelen hebben niet alleen het unieke Rolf Benz design, ze zijn óók voorzien van zeer hoogwaardig comfort. Daarnaast hebben ze vaak opties die voor optimaal gebruiksgemak zorgen. Zoals verschillend comfort, een comfortabel meeverende slede of handige draaifunctie.
rolf-benz-620-hoek-eetbank1

ROLF BENZ EETBANKEN


Rolf Benz eetbanken zorgen voor optimaal gebruikscomfort én gebruiksgemak. Want u kunt er buitengewoon royaal en comfortabel op tafelen en vooral ook natafelen. En als er meerdere gasten komen, schuift iedereen er gezellig op aan.

ROLF BENZ BARKRUKKEN


Barkrukken zijn bezig met een spectaculaire come back in het moderne interieur. Kijk maar naar de volgende toepassingen:
  • de bartafel in de moderne keuken waar snel een hapje kan worden gegeten of de laptop kan worden gecheckt
  • het moderne kookeiland met hoog (werk)blad waaraan barkrukken staan die bij het werkblad passen
  • de huisbar waar vrienden en familie zich verzamelen voor een drankje en gezelligheid
Een barkruk is daarom tegenwoordig zoveel meer dan het zitmeubel waarop snel een hapje en/of drankje wordt genuttigd. Er worden hele avonden in goed gezelschap op doorgebracht. 

Daarom is het goed dat u op de prachtige Rolf Benz barkrukken hele avonden buitengewoon comfortabel kunt doorbrengen. U kunt daarbij niet alleen kiezen voor verschillende modellen en uitvoeringen, maar vaak ook voor een steviger of zachter comfort!
rolf-benz-barkrukken3
rolf-benz-eetstoelen

ALLE UITVOERINGEN IN HET EXPERIENCE CENTER


In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz eetkamerstoelen, Rolf Benz barkrukken én Rolf Benz eetbanken. Alle modellen staan hier meestal in meerdere uitvoeringen. Zodat u alle opties goed kunt zien en uitproberen. Zoals onderstellen in hout én metaal. Comfort hard én zacht. Eetkamerstoelen met én zonder armleuningen. U weet dan zeker dat u de juiste keuze maakt.
ROLF-BENZ-ETEN-MIJDRECHT
logo-rolfbenz-usercomponent

WELKOM IN HÉT EXPERIENCE CENTER IN MIJDRECHT


Op deze website van ons Rolf Benz Experience Center vindt u alle Rolf Benz eetkamerstoelen, Rolf Benz barkrukken en Rolf Benz eetbanken die wij in onze collectie hebben. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de meubelen u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote Rolf Benz Experience Center.

U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein. Bij ons vindt u overigens niet alleen eetkamermeubelen van Rolf Benz, maar ook andere zitmeubelen. Zoals fauteuils, relaxfauteuils en eetkamerstoelen. En uiteraard vindt u bij ons de andere Rolf Benz meubelen, zoals tafels, bedden, kasten, vloerkleden en woonaccessoires. U bent van harte welkom.