ROLF BENZ BANKEN

In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u álle Rolf Benz banken. Nagenoeg altijd in meerdere uitvoeringen, zodat u alle mogelijkheden goed kunt zien en uitproberen. Daarnaast krijgt u advies van onze enthousiaste Rolf Benz experts, mede aan de hand van onze extra grote stalencollectie.
rolf-benz-plura1

HIER VINDT U ALLE ROLF BENZ BANKEN


In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u álle Rolf Benz banken. Denk hierbij aan banken in de volgende stijlen:
 • design: unieke vormgeving en materiaalgebruik
 • lounge: uitnodigende zachtheid en royale vormgeving
 • personal: gemaakt op úw maten en voorkeuren
 • elegance: elegant gestijld met organische vormen
 • relaxing: optimaal zitcomfort en slimme relaxfuncties
 • pure: heldere vormen en optimaal waar voor uw geld
 • classics: de designklassiekers

banken-category-icon1

EXTRA GROTE STALENCOLLECTIE


U kunt altijd kiezen voor een bank in een andere mooie kleur stof of leer of een combinatie hiervan. Wij hebben een extra grote leer en stoffencollectie, ondermeer van de Ploeg en Kvadrat. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de prachtigste combinaties stof en/of leer. 
rolf-benz-50-design-longchair
rolf-benz-50-design
rolf-benz-50-design-longchair-stof

DESIGNOPTIES VOOR UW ROLF BENZ BANK

Bij Rolf Benz kunt u voor nagenoeg alle banken kiezen uit meerdere designkenmerken. Wat dacht u van:
 • diverse pootuitvoeringen
 • verschillende armleuningen
 • zitmeubelen met hoge of lage rug
 • aansluitende longchairs of poefelementen
 • bijzondere accessoires zoals kussens, hoofdsteunen, voetenbanken en bijpassende tafels 
Stuk voor stuk persoonlijke opties die het design van de bank in grote mate bepalen. En die van elke Rolf Benz bank, úw unieke en hoogstpersoonlijke Rolf Benz bank maken.
 
rolf-benz-zitcomfort

U WILT VOORAL OOK GOED ZITTEN


Uw Rolf Benz bank moet uiteraard ook goed zitten. Daarom moet u goed letten op de mogelijkheden voor aanpassing van het zitcomfort van het zitmeubel. Denk bijvoorbeeld aan:
 • zitmaten zoals zithoogte en zitdiepte van het zitmeubel
 • het zitcomfort van de bank
 • relaxfuncties
 • extra kussens, hoofdsteunen en andere opties

Image-21123

LEVERBAAR IN VEEL MATEN


Rolf Benz banken zijn leverbaar in veel maten. Van kleine 2-zits bank tot royale 3-zits bank. Of nog groter: als 4-zitter eventueel gecombineerd met elementen zoals een longchair of poefelement. Daarnaast zijn veel banken leverbaar in verschillende zithoogten en/of zitdiepten. 

ZOEKT U EEN LOUNGE BANK?


Bent u op zoek naar een bank met een comfortabel zacht comfort? Een echte loungebank waarin u niet alleen optimaal kunt relaxen, maar óók goed kunt zitten? Dan bent u bij Rolf Benz aan het juiste adres. Want Rolf Benz loungebanken zijn niet alleen comfortabel zacht en nodigen uit om er urenlang comfortabel op te loungen en relaxen, het loungecomfort is zó ontworpen dat u er ook optimaal in een actieve stand op kunt zitten.
rolf-benz-lounge-bank1
ROLF-BENZ-RELAXBANK

ROLF BENZ RELAXBANKEN


En wilt u het helemaal relaxt? Kies dan voor één van de banken met een comfortabele relaxfunctie, zoals:

rugleuningen: verstelbaar van zitten tot relaxen of liggen
armleuningen: verstelbaar van recht tot plat
hoofdsteun: verstelbaar of uitklapbaar
voetensteun: uittrekbaar of uitklapbaar

Alle opties zijn gemaakt om optimaal in de banken te kunnen zitten en soms relaxen of liggen. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle varianten. Dan kunt u zelf ervaren in welke Rolf Benz relaxbank ú het beste zit.
rolf_benz_banken_713x774
logo-rolfbenz-usercomponent

BELEEF DE ROLF BENZ EXPERIENCE


Op deze website vindt u alle Rolf Benz banken. Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de banken u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in het grote Rolf Benz Experience Center. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein (mét laadpalen). Bij ons vindt u overigens niet alleen alle Rolf Benz banken, maar ook alle andere Rolf Benz meubelen en woonaccessoires.
rolf_benz_banken_713x320