COLLECTIE VLOERKLEDEN

Rolf Benz vloerkleden zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, maten en soorten. In het Rolf Benz Experience Center Mijdrecht vindt u veel Rolf Benz Vloerkleden. Wij adviseren u graag aan de hand van uw persoonlijke wensen en met behulp van verschillende stalen.

 • Rolf Benz Vloerkleed 1

  Rolf Benz vloerkleden

 • Rolf Benz Addit Vloerkleed 3

  Rolf Benz vloerkleed Addit

 • Rolf Benz Vloerkleden Pari Rood

  Rolf Benz vloerkleed Pari

Design Rolf Benz vloerkleden voor sfeer en kleur in uw interieur

Design Rolf Benz vloerkleden zorgen voor kleur en sfeer in uw interieur. Zij zijn de perfecte smaakmaker die alle meubels in uw interieur tot een harmonisch geheel maakt. En de koelte van uw harde vloer verzacht. Belangrijk dus om uw keuze voor een karpet zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Wij tonen design Rolf Benz vloerkleden en adviseren u over de vele mogelijkheden ervan.

Rolf Benz vloerkleden zijn er in veel uitvoeringen

Rolf Benz vloerkleden zijn er in veel uitvoeringen. Denk aan de volgende opties:

 • effen of gedessineerd karpetten
 • karpetten in verschillende materialen: wol, linnen, tencel, viscose of een combinatie hiervan
 • hoogpool of laagpool karpetten, of een combinatie hiervan
 • verschillende structuren in het karpet: bouclé, velours, frisé
 • karpetten in heel veel verschillende kleuren
 • karpetten in heel veel verschillende maten

Welk design karpet past het beste bij ú en uw interieur?

De uitvoering die u kiest is van groot belang voor de uitstraling van uw tapijt. Neem bijvoorbeeld enkele design Rolf Benz vloerkleden die momenteel erg populair zijn:

 • een laagpolig vlak weefsel als de Rolf Benz Grano, Pino, Prado of Verso
 • een velourstapijt als de Rolf Benz Lucca
 • een hoge lussenpool/bouclé tapijt Rolf Benz

Alle karpetten hebben een hoogst moderne uitstraling, maar geven uw interieur een heel eigen sfeer. Welk karpet het beste bij u en uw interieur past, kunt u het beste zelf bepalen. Uiteraard adviseren wij u daarbij graag.

Een Rolf Benz vloerkleed is óók een gebruiksvoorwerp

Bij de aanschaf van het perfecte Rolf Benz vloerkleed voor uw interieur is belangrijk te letten op de gebruikseigenschappen van het product. Het materiaal waarvoor u kiest, bepaalt namelijk in grote mate de gevoeligheid voor voor vlekken. Maar uiteraard is ook de kleur en eventueel het dessin en de poolhoogte bepalend voor de vlekgevoeligheid. Vraag de adviseurs in ons  hiervoor om advies. Maar zijn de karpetten ook echt een aanwinst voor uw interieur? Wanneer u heeft bepaald welke uitvoering van het design karpet u het mooiste vindt en welke uitvoering uw interieur de juiste sfeer geeft, resteren de laatste vragen:

 • welke kleur of kleuren
 • welke maat

Uw tapijt moet passen in uw interieur. Daarom is het belangrijk de kleuren goed bij uw bestaande interieur te houden. En eventueel een proefstaal te laten maken. Wat betreft de maten van uw tapijt, adviseren wij meestal om uw meubels geheel of gedeeltelijk op het tapijt wilt zetten. Hiermee verbindt uw tapijt het geheel, in plaats dat het elk meubel tot afzonderlijk interieurobject maakt. Maar uiteraard is elke situatie uniek en bepalen wij het liefst aan de hand van een interieurtekening welke maat voor uw interieur geschikt is.

Design Rolf Benz vloerkleden in het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht

Op deze website van het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u een indicatie van de Rolf Benz vloerkleden die wij in onze collectie hebben. Maar wanneer u een goed overzicht wilt hebben, adviseren wij u langs te komen in het grote  van Rolf Benz Experience Center. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein. Het Rolf Benz Experience Center bevindt zich in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. U vindt hier niet alleen Rolf Benz vloerkleden, maar ook vloerkleden van andere merken, zoals Leolux, Brink & Campman en Millenerpoort. En andere (Rolf Benz) meubelen, zoals banken, fauteuils, (eet)tafels, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires.