EETKAMERSTOELEN

Rolf Benz eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken zijn leverbaar in heel veel uitvoeringen. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken. En kunt u nagenoeg iedere uitvoering zien én uitproberen. Dan weet u zeker dat u de juiste uitvoering kiest.

Filter Products Showing all 15 results
COLLECTIE
Filter Products Showing all 15 results
COLLECTIE

EETKAMERSTOELEN

EETKAMERSTOELEN

Rolf Benz eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken zijn leverbaar in heel veel uitvoeringen. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken. En kunt u nagenoeg iedere uitvoering zien én uitproberen. Dan weet u zeker dat u de juiste uitvoering kiest.

 • Rolf Benz 640 Eetkamerstoel

  Rolf Benz 640

 • Rolf Benz 650 Eetkamerstoel

  Rolf Benz 650

 • rolf benz 641 eetkamerstoel houten poot

  Rolf Benz 641

 • Rolf Benz 651 Eetkamerstoel

  Rolf Benz 651 eetkamerstoel

 • Rolf Benz 620 Eetkamerstoel

  Rolf Benz 620

 • rolf benz0651 barkrukken 5

  Rolf Benz 651 barkrukken

 • Rolf Benz 652 Eetkamerstoel

  Rolf Benz 652

 • Rolf Benz 650 Barkruk

  Rolf Benz 650 barkruk

 • Rolf Benz 7800 Eetkamerstoel Blauw Leer

  Rolf Benz 7800

 • rolf benz 652 barkruk 3

  Rolf Benz 652 barkruk

 • Rolf Benz Sinus Barkruk 626 2

  Rolf Benz Barkruk – SINUS 626

 • Rolf Benz 7100 Fauteuil

  Rolf Benz 7100

 • rolf benz 655 eetkamerstoel stof

  Rolf Benz 655

 • rolf benz 629 eetbank 2

  Rolf Benz 629 eetbank

 • Rolf Benz 620 Eetbank

  Rolf Benz 620 eetbank

OPTIMAAL DESIGN EN COMFORT

Rolf Benz eetkamerstoelen worden steeds belangrijker in het moderne interieur. Want eten neemt een steeds grotere plaats in ons leven in. En de eethoek is inmiddels een belangrijkere plek – zo niet dé belangrijkste plek – in ons interieur. Wij willen urenlang gezellig tafelen en natafelen. Belangrijk dus om uw keuze voor de Rolf Benz eetkamerstoelen zorgvuldig te maken.

Dat kan in het grote merkencentrum van Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Wij tonen alle Rolf Benz eetkamerstoelen. Soms zelfs in meerdere, zo niet alle, uitvoeringen. Bovendien vindt u hier andere zitmeubelen voor aan een tafel zoals Rolf Benz barkrukken en Rolf Benz eetbanken.

ROLF BENZ EETKAMERSTOELEN MET PRACHTIG DESIGN

Eetkamerstoelen zijn er in veel uitvoeringen. Wilt u een stoel op een metalen of houten poot? Wilt u een armleuning en gaat u voor een stoel met een hoge rugleuning? Bij Rolf Benz kunt u de volgende design opties tegenkomen:

 • een onderstel in verschillende uitvoeringen
 • eetkamerstoel met en zonder armen
 • het design van de zitkuip

EEN STOEL HEEFT NIET ZOMAAR POTEN

Rolf Benz eetkamerstoelen zijn veelal leverbaar op één van de volgende onderstellen:

 • vorm: een 4-poot, een sledepoot, een freischwinger, een draaivoet, tot op de grond gestoffeerd
 • materiaal: metaal (gelakt, RVS, aluminium etc.), hout en gestoffeerd
 • mobiliteit: op (vilt) glijders of wielen

Er is steeds meer keuze in onderstellen. Kijk alleen al naar de 4-poot. Dit kan op de traditionele wijze, maar ook op een bijzonder 4-poot. En ook leuk is dat Rolf Benz steeds meer eetkamerstoelen op een houten onderstel maakt. Of zelfs helemaal van hout!

ROLF BENZ EETKAMERSTOELEN MOETEN GOED ZITTEN

Om urenlang comfortabel te kunnen natafelen, is het zitcomfort van de  stoelen van groot belang. Wilt u een zitmeubel dat een stevig comfort heeft? Of liever comfortabel zacht? Bij sommige eetstoelen kunt u zelf kiezen.

Maar let bij uw keuze ook op hoe relaxt de stoel zit. Zo zit u net iets relaxter op stoelen op een freischwinger dan op een vaste voet.

ROLF BENZ BARKRUKKEN

Barkrukken zijn bezig met een spectaculaire come back in het moderne interieur. Soms kiezen mensen in de moderne keuken voor een bartafel waaraan zij snel een hapje kunnen eten. Maar wellicht belangrijker is het kookeiland met hoog (werk)blad dat in veel moderne interieurs staat. Uiteraard met barkrukken die aan het werkblad passen. En waarop inmiddels niet alleen meer een snel hapje en/of drankje wordt genuttigd. Maar waarop hele avonden in goed gezelschap worden doorgebracht. Belangrijk dus dat de barkrukken goed zitten.

Daarom is het goed dat u op de prachtige Rolf Benz barkrukken hele avonden buitengewoon comfortabel kunt doorbrengen. U kunt daarbij niet alleen kiezen voor verschillende modellen en uitvoeringen, maar vaak ook voor een steviger of zachter comfort!

ROLF BENZ EETBANKEN

Want hoe gezellig is het om de avond in goed gezelschap door te brengen aan een royale eettafel? Op Rolf Benz eetbanken kan iedereen aanschuiven en zit men gezellig naast elkaar. Zonder beperking van armleuningen die in de weg zitten. Of als het wat rustiger is, breeduit!

In het  van Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u meerdere eetbanken staan. U vindt hier ook veel eettafels die geschikt zijn voor de eetbanken. U wilt immers niet steeds weer uw knieën stoten als u aan tafel gaat.

HET EXPERIENCE CENTER IN MIJDRECHT

In Mijdrecht vindt u ons grote Rolf Benz Experience Center. Een groot en compleet centrum met de volledige Rolf Benz collectie dat zich bevindt in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. U vindt hier dan ook niet alleen álle Rolf Benz eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken. Maar ook eetkamerstoelen van andere merken, zoals Leolux, Jori, Designonstock, Bert Plantagie en Hülsta. En andere (Rolf Benz) meubelen, zoals banken, fauteuils, (eet)tafels, kasten, vloerkleden en andere woonaccessoires.