ROLF BENZ KASTEN

Rolf Benz kasten laten zich goed combineren in elk Rolf Benz interieur. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u meerdere Rolf Benz kasten omdat wij u de verschillen goed willen laten zien. U kunt uw keuze hiermee optimaal bepalen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Terug

PRACHTIGE ROLF BENZ KASTEN

Op zoek naar mooie kasten? Dan bent u in het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht aan het juiste adres. Want hier vindt u uiteraard een compleet aanbod van de wandmeubelen uit de Rolf Benz collectie. Maar wellicht even belangrijk, goed advies door ervaren Rolf Benz adviseurs.

MET ALLE ROLF BENZ MEUBELEN

Het grote Experience Center is een showroom ontworpen dóór Rolf Benz architecten, vóór de Rolf Benz collectie. U vindt hier elk item uit de actuele collectie. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen.

ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER

Op deze website van het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u een indicatie van de Rolf Benz meubelen die wij in onze collectie hebben. Maar wanneer u een goed overzicht wilt hebben, adviseren wij u langs te komen in het grote  van Rolf Benz Experience Center. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Het Rolf Benz Experience Center bevindt zich in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. U vindt hier ook wandmeubelen van andere merken, zoals Hülsta en Piure. En andere (Rolf Benz) meubelen, zoals banken, fauteuils, (eet)tafels, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires.