ROLF BENZ KASTEN

Rolf Benz kasten laten zich uitgebreid combineren in elk Rolf Benz interieur. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u meerdere Rolf Benz kasten omdat wij u de verschillen goed willen laten zien. U kunt uw keuze hiermee optimaal bepalen.

  • Rolf Benz Cubo Lowboard

    Rolf Benz Cubo kasten

PRACHTIGE ROLF BENZ DESIGN KASTEN

Op zoek naar mooie kasten? Dan bent u in het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht aan het juiste adres. Want hier vindt u uiteraard een compleet aanbod van de kasten uit de Rolf Benz collectie. Maar wellicht even belangrijk, goed advies door ervaren Rolf Benz én kastenadviseurs. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u:

  • diverse uitvoeringen van de kasten
  • verkoop en advies door ervaren kasten adviseurs
  • veel aandacht voor maatwerk in kastontwerp, ook in 3D

KASTEN ONTWERP STUDIO

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u graag helpen bij het samenstellen van de perfecte kast. Dat doen wij onder meer met behulp van een 3d programma. Het resultaat ziet u groot op de muur geprojecteerd. Alsof u de kast of wand nu al voor u ziet staan! Een beter inzicht kunt u niet krijgen. Plan met bijgaande link een afspraak voor kast ontwerp in.

ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER

Op deze website van het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u een indicatie van de Rolf Benz kasten die wij in onze collectie hebben. Maar wanneer u een goed overzicht wilt hebben, adviseren wij u langs te komen in het grote  van Rolf Benz Experience Center. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Het Rolf Benz Experience Center bevindt zich in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. U vindt hier niet alleen Rolf Benz kasten, maar ook kasten van andere merken, zoals Hülsta, Piure en Pastoe. En andere (Rolf Benz) meubelen, zoals banken, fauteuils, (eet)tafels, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires.