Rolf Benz Experience Center Mijdrecht

Welkom in het Rolf Benz Experience Center Mijdrecht: al jaren het grootste en mooiste Rolf Benz design centrum in Nederland.

 • met de grootste collectie Rolf Benz meubels
 • u vindt hier álle Rolf Benz zitmeubelen, alle Rolf Benz tafels en álle Rolf Benz woonaccessoires
 • nagenoeg alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen vindt u in verschillende uitvoeringen
 • een extra grote collectie leer en stof
 • met extra grote stalen om kleur en structuur van het materiaal beter te kunnen beoordelen
 • en heel veel aandacht voor advies over de Rolf Benz meubels

Daarom dat wij ons vanaf 2012 hét Rolf Benz Experience Center in Nederland mogen noemen. En daar zijn wij buitengewoon trots op.

Rolf Benz Collectie en Advies

Op 1.500 m2 ervaart u in ons Rolf Benz Experience Center de ultieme Rolf Benz beleving. In een showroom ontworpen dóór Rolf Benz architecten vóór de Rolf Benz design collectie. Bij het ontwerp stonden slechts twee dingen voor ogen: optimale presentatie van de Rolf Benz meubelen en optimale beleving van de Rolf Benz filosofie. In het Rolf Benz Experience Center, adviseren ervaren Rolf Benz specialisten u over de Rolf Benz collectie, de mogelijkheden van de verschillende Rolf Benz meubels en de kleuren en materialen. Maar als binnenhuisspecialisten adviseren zij ook over design en kleurgebruik in het interieur.

 • 1.500 m2 Rolf Benz collectie en Rolf Benz verdieping
 • showroom ontworpen dóór Rolf Benz architecten vóór de Rolf Benz collectie
 • verkoop en advies door ervaren Rolf Benz adviseurs
 • levering en service door Rolf Benz specialisten

Alle Rolf Benz Meubels

In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u álle Rolf Benz meubels. Deze collectie bestaat uit:

 • banken: van kleine 2-zits banken tot grote 3-zits banken, hoekbanken en banken met longchair
 • fauteuils: van een kleine fauteuil of draaifauteuil tot comfortabele relaxfauteuil
 • eettafels: veel houten eettafels, maar ook tafels in diverse kleuren lak
 • eetkamerstoelen: stoelen, barkrukken en eetbanken met houten poot, metalen poot of op wielen
 • (salon) tafels: veel salontafels en bijzettafels in hout, lak of glas
 • kasten: het prachtige Rolf Benz Cubo programma
 • vloerkleden
 • woonaccessoires: kussens, voetenbanken, dienbladen en plaids

Om u de mogelijkheden van de verschillende meubels goed te laten zien, ziet u van bijna alle banken, fauteuils en eetkamerstoelen meerdere uitvoeringen staan. Denk bijvoorbeeld aan de Rolf Benz Linea in een leren 3-zits bank én stoffen hoekbank én fauteuil op houten poten. Met verschillende zitdiepte of zithoogte én verschillend zitcomfort. En met diverse uitvoeringen van de poten. Of de bank Rolf Benz Nuvola en het bankstel Rolf Benz Ego: er is bijna geen element of uitvoering die wij niet hebben staan. Van de eetkamerstoelen hebben wij bijvoorbeeld eetkamerstoel Rolf Benz 620 als hoge stoel, lage stoel, in alle pootuitvoeringen, als Rolf Benz 620 barkruk en als Rolf Benz 620 eetbank in diverse uitvoeringen, waaronder zelfs een hoekopstelling!

Vrijblijvend binnenlopen of een afspraak maken?

Tijdens de normale openingstijden van het Rolf Benz Experience Center kunt u altijd binnenlopen om de Rolf Benz meubels en alle mogelijkheden daarvan te ontdekken en beleven. Dat kan geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Maar het is goed om te weten dat er ook altijd ervaren Rolf Benz adviseurs aanwezig zijn die u desgewenst adviseren over de Rolf Benz design meubels en vormgeving en kleurgebruik in uw interieur.

Maar wanneer u zeker wilt zijn van een gedegen en specialistisch advies, raden wij u aan een afspraak te maken met één van de Rolf Benz adviseurs. U weet dan zeker dat er alle aandacht en tijd is om de Rolf Benz collectie te ervaren. En dat al uw vragen over Rolf Benz meubelen en de inrichting van uw interieur op overtuigende wijze worden beantwoord. Zo weet u zeker dat u op alle fronten tevreden zult zijn met uw Rolf Benz meubelen en uw interieur.

Waar vindt u het Rolf Benz Experience center?

Het Rolf Benz Experience Center vindt u in het meubel merkencentrum Gasse interieur & advies in Mijdrecht. Dat is centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag. De toonzaal ligt net naast de gezellige dorpskern van Mijdrecht. Met goede mogelijkheden voor (gratis) parkeren, zowel op eigen terrein als in het dorp.

Wat vindt u nog meer in het Meubel merkencentrum

In het meubel merkencentrum Gasse – Mijdrecht vindt u ook specialisaties van andere design meubelmerken. En veel andere banken, fauteuils, relaxfauteuils, eetkamerstoelen, eettafels etc.. Zo vindt u in meubel merkencentrum een grote Leolux Select Store, een studio Relax & Comfort en het Hülsta kastencentrum NL. Zodat u de Rolf Benz banken, fauteuils, eetkamerstoelen en eettafels goed kunt vergelijken of combineren met aanverwante merken en meubels. Ook werken wij nauw samen met woonspecialisten als keukenarchitecten, vloerenspecialisten en adviseurs in woningstoffering.