ROLF BENZ FAUTEUILS

Fauteuils geven optimaal persoonlijk comfort. In het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht kunt u uw keuze optimaal maken. U vindt hier alle Rolf Benz fauteuils: designfauteuils, draaifauteuils, longchairs én relaxfauteuils. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen.

Filter Products Toon 1 - 15 van 26 resultaten
COLLECTIE
Filter Products Toon 1 - 15 van 26 resultaten
COLLECTIE

FAUTEUILS

ROLF BENZ FAUTEUILS

Fauteuils geven optimaal persoonlijk comfort. In het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht kunt u uw keuze optimaal maken. U vindt hier alle Rolf Benz fauteuils: designfauteuils, draaifauteuils, longchairs én relaxfauteuils. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen.

 • Rolf Benz Onda fauteuil

  Rolf Benz ONDA

 • rolf-benz-plura-longchair-1

  Rolf Benz PLURA

 • rolf benz mera longchair

  Rolf Benz Mera

 • rolf benz nuvola longchair

  Rolf Benz Nuvola

 • rolf benz 50 fauteuil

  Rolf Benz 50

 • rolf benz 310 fauteuil

  Rolf Benz 310

 • rolf benz 6500 fauteuil

  Rolf Benz 6500

 • rolf benz 322 fauteuil

  Rolf Benz 322

 • rolf-benz-384

  Rolf Benz 384 Fauteuil

 • rolf benz 3100 relaxfauteuil

  Rolf Benz 3100

 • rolf benz vida fauteuil

  Rolf Benz Vida

 • rolf benz 7300 stoelen

  Rolf Benz 7300

 • rolf benz 394 fauteuils

  Rolf Benz 394 fauteuils

 • rolf benz 580

  Rolf Benz 580

 • rolf-benz-684

  Rolf Benz 684

HEERLIJK WEGDROMEN

Rolf Benz fauteuils geven optimaal persoonlijk comfort. Belangrijk dus om uw keuze voor een fauteuil zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Wij tonen alle fauteuils, relaxfauteuils en longchairs uit de Rolf Benz collectie.

ROLF BENZ FAUTEUILS IN VEEL UITVOERINGEN

Fauteuils kunnen vaak in meerdere uitvoeringen worden gemaakt. Wilt u een:

Op deze website ziet u alle fauteuils die Rolf Benz in de collectie heeft. Deze vindt u ook, vaak zelfs in meerdere uitvoeringen, in ons Experience Center in Mijdrecht.

WILT U STOF OF LEER?

In ons Experience Center besteden wij veel aandacht aan de stoffering van Rolf Benz fauteuils. Want niet alleen bepaalt dat in grote mate het design en de harmonie in het interieur. Even belangrijk is het gebruikscomfort van de stoffering.

Ons verkoopteam adviseert aan de hand van extra grote stalen stof en leer. En omdat u in een Experience Center optimale keuze moet hebben, vindt u hier ook een nóg grotere stalencollectie.

DESIGN ROLF BENZ FAUTEUILS

De fauteuils van Rolf Benz zijn vaak prachtige designmeubelen en uitermate sfeerbepalend in uw interieur. Daarom kunt u bij veel fauteuils kiezen voor diverse opvallende design kenmerken. Wat dacht u van andere poten, andere armleuningen en een hoge of lage rug. Maar er zijn ook bijzondere accessoires voor uw fauteuil, zoals een nekkussen, een hocker of een bijpassende tafel.

ECHT GOED ZITCOMFORT

Even belangrijk als het design, is het zitcomfort van de stoelen. U moet er immers vele uren comfortabel op kunnen zitten en soms relaxen of zelfs liggen. Onze Rolf Benz fauteuils zijn daarom vaak leverbaar in meerdere maten. Bijvoorbeeld verschillende zithoogten of verschillende zitdiepten. Zodat ook de kortere of langere gebruiker er goed op kan zitten.

Ook de zitting is belangrijk. Wilt u een zitmeubel dat een stevig comfort heeft? Of liever comfortabel zacht? Bij diverse stoelen kunt u zelf kiezen. Deze zijn leverbaar met een hardere en zachtere zitting.

ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER IN MIJDRECHT

Fauteuils zijn een belangrijk item in ieder interieur. Daarom vindt u in ons Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht álle Rolf Benz fauteuils. En vaak in verschillende uitvoeringen. Uw bezoek is altijd de moeite waard. Want u vindt ons centraal in Nederland en kunt ons vanuit de gehele Randstad eenvoudig bereiken. Ook parkeren is geen probleem op onze eigen parkeerplaats voor de deur.

Let op: wij zitten in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. U vindt hier ook grote designstudio’s van ondermeer Leolux, Hülsta, Jori en Designonstock.