Rolf Benz JACKOUT outdoor

De iconische design fauteuil Rolf Benz JACK van Luca Nichetto heeft nu een outdoor variant: de Rolf Benz JACKOUT. Op een gegeven moment moet iedereen het nest verlaten – dus zelfs een interieurklassieker als Rolf Benz JACK vindt zijn weg naar buiten. De poten van het frame van Rolf Benz JACKOUT verbinden en stabiliseren  zich op verfijnde kruislingse wijze.

Prijs op aanvraag.

 

Afmetingen:
106 x 99 cm
Optioneel:
Bijpassende voetenbank
Design:
Nichettostudio
Prijs:
Outdoor stoel  €2929,00
rolf_benz_Jackout_600x6001
rolf_benz_Jackout_frotn_600x600
rolf_benz_Jackout_back_600x600
rolf_benz_Jackout_sfeer_600x600

ROLF BENZ JACKOUT VANAF JUNI 2023

rolf_benz_Jackout_1600x500_banner_sfeer
Maak uw outdoor-welzijnsoase helemaal af met de JACKOUT bijpassende voetenbank, als tweede zitplaats of om uw voeten op te leggen. Creëer een uniek zitgevoel, ook buiten!

De ventilerende en waterafstotende zitschaal omsluit het uitneembare kussen. De materialen vormen een spannend contrast met de technische schaal, die met de hand aan het onderstel is gevlochten.
 

EEN DESIGNICOON TREKT DE WIJDE WERELD IN


Een vleugje vrijheid rondom een legendarisch ontwerp. Want met Rolf Benz JACKOUT krijgt de iconische fauteuil Rolf Benz JACK van Luca Nichetto nu een outdoor-tegenhanger. In tegenstelling tot de woonkamerversie verbinden en stabiliseren de stangen van het gepoedercoate roestvrijstalen frame van Rolf Benz JACKOUT zich op verfijnde kruislingse wijze. De driedimensionale bekledingsstoffen van de Rolf Benz OUTDOOR-collectie vormen een spannend contrast met de technische schaal, die op complexe wijze met de hand aan het onderstel is gevlochten. Voor deze outdoor-welzijnsoase van Nichettostudio is een bijpassende voetenbank beschikbaar – als tweede zitplaats of om ontspannen uw voeten op te leggen. Om in een uniek zitgevoel boven de dingen te zweven.
RolfBenz_JACKOUT_freisteller_0011

ROLF BENZ PRESENTEERT JACKOUT OP MILAAN DESIGN WEEK 2023!

rolf_benz_Jackout_1600x500_banner

ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER - MIJDRECHT

roilf-benz-50-experience-center-mijdrecht