Rolf Benz verkoop en advies

In het Rolf Benz Experience Center heeft u bepaald welk Rolf Benz meubel en welke uitvoering het beste past bij u, uw maten, wensen en omstandigheden. Het is dan ook een geruststellende gedachte dat u de gewenste uitvoering van het meubel in het Rolf Benz Experience Center kunt bestellen. Dan weet u zeker dat u krijgt wat u bij ons heeft gezien en uitgezocht. Daar zullen wij scherp toezicht op houden. Want ook levering en service van de Rolf Benz banken, fauteuils, eettafels en eetkamerstoelen vindt plaats door Rolf Benz specialisten.  Zij zorgen voor optimale ervaring van het Rolf Benz gevoel: ook ná de verkoop.

Rolf Benz adviseurs

Rustig rondkijken in het Rolf Benz Experience Center kan altijd. Tijdens de openingstijden van onze toonzaal kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Maar heeft u behoefte aan meer informatie of advies, dan kunt u altijd aankloppen bij een van onze adviseurs. Zij werken al jaren met de Rolf Benz meubels. Bovendien weten zij alles van design, interieurontwerp, het juiste (zit)comfort en materiaalkeuze.

  • Tilly Vlaming – volledig adviseur (incl. interieuradvies in 3D)
  • Ben Diepenmaat – volledig adviseur (incl. interieuradvies in 3D)
  • Willy van de Graaff – volledig adviseur (incl. interieuradvies in 3D)
  • Dana Baartman– volledig interieuradviseur (incl. interieuradvies in 3D)
  • Anne Gasse – adviseur

Klik hier als u meer wilt weten van ons team en de adviezen die zij geven.

Rolf Benz Advies

Zoekt u een grote Rolf Benz hoekbank met lounge comfort? Of juist een kleine Rolf Benz 2-zits bank die niet te diep is? Of misschien een moderne Rolf Benz eethoek met eettafel in robuust eiken en eetkamerstoel op comfortabele draaipoot? In het Rolf Benz Experience Center wordt u geadviseerd door ervaren Rolf Benz adviseurs. Zij weten niet alleen alles over de Rolf Benz meubels en de mogelijkheden daarvan, maar ook van meubel design, interieuradvies, comfortabel zitcomfort en maatwerk in meubelen. Zodat u niet alleen mooie Rolf Benz meubelen krijgt, maar dat deze voor u ook comfortabel zijn en perfect passen bij ú en uw interieur.

In het Rolf Benz Experience Center geven wij vakkundig aandacht aan:

Interieuradvies: Advies over meubelen gaat bij ons altijd gepaard met interieuradvies. Dat kan in een persoonlijk gesprek, met een interieurtekenening of door planning in 3D.
Maatwerk: Meubelen moeten voor u comfortabel zijn. Daarom leveren wij maatwerk in meubelen en woonaccessoires.