ROLF BENZ INTERIEURADVIES

U wilt een Rolf Benz meubel en u bent op zoek naar goed Rolf Benz interieuradvies? Niet alleen voor de inrichting van uw interieur, maar ook voor het passende Rolf Benz meubel voor u zelf. Bijvoorbeeld omdat u zoekt naar een grote Rolf Benz hoekbank met lounge comfort. Of juist een kleine Rolf Benz 2-zits bank die niet te diep is? In het Rolf Benz Experience Center wordt u geadviseerd door ervaren Rolf Benz adviseurs. Zij weten niet alleen alles over de Rolf Benz meubels en de mogelijkheden daarvan, maar ook van meubel design, interieuradvies, comfortabel zitcomfort en maatwerk in meubelen. Zodat u niet alleen mooie Rolf Benz meubelen krijgt, maar dat deze voor u ook comfortabel zijn en perfect passen bij ú en uw interieur.

In het Rolf Benz Experience Center geven wij aandacht aan:

  • Interieuradvies: Advies over meubelen gaat bij ons altijd gepaard met interieuradvies. Dat kan in een persoonlijk gesprek, met een interieurtekenening of door planning in 3D.
  • Maatwerk: Meubelen moeten voor u comfortabel zijn. Daarom leveren wij maatwerk in meubelen en woonaccessoires.

Rustig rondkijken in ons Experience Center kan natuurlijk altijd. Tijdens onze openingstijden kunt u altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen. Maar heeft u behoefte aan meer specifieke informatie of gericht advies, dan kunt u het contactformulier hieronder invullen voor een persoonlijk gesprek.

Onze interieuradviseurs

Tijdens het interieuradvies krijgt u vakkundig advies waar u gericht mee aan de slag kunt. Samen met onze interieuradviseur bespreekt u uw wensen en komen tot een passend advies voor een nieuw meubel of complete inrichting.

In de link hieronder presenteren onze interieuradviseurs zich aan u. Wellicht spreekt de werkwijze van één van hen u aan. Dan kunt u direct met hem of haar een afspraak maken. Dat kan indien gewenst ook buiten onze algemene openingstijden.

  • Tilly Vlaming – volledig adviseur (incl. interieuradvies in 3D)
  • Ben Diepenmaat – volledig adviseur (incl. interieuradvies in 3D)
  • Willy van de Graaff – volledig adviseur (incl. interieuradvies in 3D)
  • Dana Baartman– volledig interieuradviseur (incl. interieuradvies in 3D)
  • Anne Gasse – adviseur

Klik hier als u meer wilt weten van ons team en de adviezen die zij geven