Wij zijn er voor u!

ONLINE EN IN HET EXPERIENCE CENTER

Het zijn extreme tijden. Iedereen trekt zich terug in zijn eigen huis en wacht de ontwikkelingen af. Als u zich goed en gezond voelt, ontstaat dan al snel de wens om het binnen gezellig en huiselijk te maken. Met design, kleuren, vormen en materialen waarbij u zich prettig voelt. En die passen bij deze tijd en de rest van uw interieur. Het is dan goed om te weten dat onze Rolf Benz Experts als altijd voor u klaar staan.

BEZOEK AAN HET ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER

Tijdens de iets aangepaste openingstijden kunt u het Experience Center gewoon bezoeken. Het liefst op afspraak om het bezoek te spreiden (via het formulier hieronder of telefonisch op 0297-283165). Wij houden ons aan alle richtlijnen van de overheid en de RIVM. En uiteraard nemen wij alle waarborgen voor uw en onze gezondheid in acht.

ROLF BENZ PRIVATE SHOPPING: OOK OP 2e PAASDAG

Wij hebben onze openingstijden aangepast om mensen de mogelijkheid te geven in alle rust en ruimte te winkelen. U heeft het hele Experience Center voor uzelf alleen! Uitsluitend op afspraak van dinsdag t/m vrijdag. In de ochtend van 09.00-11.00 uur en in de middeag van 16.00-18.00 uur. Ook op 2e paasdag zijn wij d.m.v. Private Shopping geopend. Klik hier voor meer informatie

NIEUW: LIVE CHAT MET DAGELIJKS LIVE CHAT MET INTERIEUR ADVISEUR

Vanaf vandaag kunt u via de website met ons chatten. Over Rolf Benz meubelen, over hoe deze meubelen in uw interieur passen en alle andere vragen over Rolf Benz. Daarnaast zit dagelijks van 11 tot 12 uur een interieuradviseur voor u klaar om al uw andere interieurvragen te beantwoorden. Deze Interieur Live Chat is er op dinsdag t/m vrijdag. Klik hier voor meer informatie.

NIEUW: DAGELIJKSE INTERIEUR UPDATES OP FACEBOOK

Om u te voorzien van genoeg ideeën voor een mooi en modern interieur, plaatsen wij elke dag nieuwe artikelen over kleuren, trends, interieurontwerp en design op Facebook.