A moodboard a day…

In deze tijd is er zoveel moois te zien en te beleven. Niet alleen buiten, maar óók binnen. De woontrends zijn warm, intens, zacht, robuust, luxe…… Maar belangrijk om te weten: er is altijd een woonstijl die bij je past. En deze is vaak met enkele eenvoudige aanpassingen in uw interieur te realiseren.

ITALIAANSE DESIGN ONTMOET DUITSE TECHNOLOGIE!

De Liv is het resultaat van prachtig Italiaans ontwerp gecombineerd met de techniek en kwaliteit zoals u gewend bent van Duits design. De Italiaanse ontwerper Luca Nichetto creëerde met de Rolf Benz Liv geometrische vormen, laid-back comfort en een scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een bank, modulaire elementen of een fauteuil, Liv is een mooi voorbeeld van eindeloos maatwerk dat zich aanpast aan al uw interieur wensen. Met de nieuwste wollen stof in multi-colors - speciaal ontworpen voor de Liv - en een nieuwe metallic marrone finish brengt u elegantie aan. De salontafels, tussentafels en losse bergunits maken het tot een geheel. Laat u inspireren!

MOODBOARD OF THE DAY

De nieuwste trends uit het moodboard:

ELKE DAG GENIETEN VAN INTERIEUR UPDATES

Elke week plaatsen wij een nieuw moodboard op deze pagina, Facebook en Pinterest. Met actuele kleuren, trends, interieurontwerp en design. 

Kijk (en like ons) op: 

rolf-benz-liv-moodboard
rolf-benz-tafel-liv
rolf-benz-901-salontafel-902-bijzettafel
rolf-benz-901
rolf-benz-liv-moodboard-designbank
rolf-benz-liv-designbank
rolf-benz-liv-moodboard
rolf-benz-tafel-liv
rolf-benz-901-salontafel-902-bijzettafel
rolf-benz-901
rolf-benz-liv-moodboard-designbank
rolf-benz-liv-designbank