ROLF BENZ RELAXSTOEL

Ervaar het comfort van een Rolf Benz relaxstoel in het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht.

 • Rolf Benz 3100 Relaxfauteuil

  Rolf Benz 3100

 • Rolf Benz 573 Fauteuil

  Rolf Benz 573

 • Rolf Benz 574 Relaxfauteuil Modern

  Rolf Benz 574

 • Rolf Benz 572 Relaxfauteuil Large

  Rolf Benz 572

 • Rolf Benz 571 Relaxfauteuil

  Rolf Benz 571

U STAAT NOOIT MEER OP!

Een Rolf Benz relaxstoel kiest u voor u zelf. Belangrijk dus om uw keuze zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Wij tonen alle relaxstoelen uit de Rolf Benz collectie. Dan kunt u in alle rust zelf bepalen welke stoel u het mooiste vindt en welke stoel voor u het beste zit.

EEN ROLF BENZ RELAXSTOEL

Er zijn verschillende uitvoeringen van de relaxfauteuil. Zo kunt u vaak kiezen voor een uitklapbare voetensteun of een fauteuil met een losse hocker. Uw keuze zal hierbij worden bepaald door uw wensen op het gebied van design én zitcomfort. Want een fauteuil met vaste voetensteun heeft niet alleen een heel ander design, het heeft ook een ander zitcomfort dan de fauteuil met losse hocker. Daarom vindt u in de relaxstudio van het Experience Center in Mijdrecht álle relaxfauteuils. Dan kunt u het verschil zelf ervaren.

DESIGN VAN DE RELAXFAUTEUIL

Maar er zijn andere design opties voor uw Rolf Benz relaxstoel. Sommige relaxfauteuils hebben een modern design: slank en rank of juist strak en recht. Andere hebben een tijdloos mooi design: met elegante belijning en bijzondere detaillering

COMFORTABEL RELAXEN

Maar waarschijnlijk belangrijker dan het design, is het zitcomfort van de Rolf Benz relaxfauteuil. U moet er immers vele uren comfortabel op kunnen zitten, relaxen en/of liggen. Rolf Benz relaxfauteuils kunnen de relaxopties hebben:

 • een verstelbare rugleuning (met losse voetenbank)
 • een beweegbare rugleuning (met losse voetbank)
 • een verstelbare rugleuning én voetensteun
 • relaxfuncties als een uittrekbare voetensteun, kantelbare rugsteun etc.

HET ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER

In Mijdrecht vindt u het Rolf Benz Experience Center in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. U vindt hier alle Rolf Benz relaxstoelen en uiteraard ook de rest van de Rolf Benz collectie.

Daarnaast vindt u hier grote studio’s van andere mooie woonmerken, zoals Leolux, Jori, Hülsta en Designonstock.