ROLF BENZ LONGCHAIR

Heerlijk relaxen op een Rolf Benz longchair? Probeer ze allemaal in het Experience Center!

  • Rolf Benz Plura Longchair 1

    Rolf Benz PLURA

HEERLIJK RELAXEN!

Een Rolf Benz longchair koopt u voor uw eigen persoonlijke comfort. Maar het is ook een belangrijk design meubel in uw interieur. Belangrijk dus om uw keuze voor een zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Wij tonen alle longchairs die Rolf Benz in de collectie heeft. Zowel wat betreft solitaire meubelen, als vaak ook de longchairs die onderdeel uitmaken van een grotere zitgroep.

EEN MODERNE ROLF BENZ LONGCHAIR

Er zijn longchairs in veel uitvoeringen. U kunt kiezen voor een design dat strak modern, speels elegant of tijdloos mooi is. Er zijn vaak diverse andere designopties. Maar wellicht belangrijker, u kunt ook kiezen voor verschillende relax mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld:

  • als los losstaand meubel in uw interieur
  • een longchair die ook als bank fungeert
  • het multifunctionele meubel waarop u kunt zitten én relaxen

ROLF BENZ LONGCHAIR OF BANK

Sommige longchairs zijn een onderdeel van een bankenprogramma. U kunt ze vrijstaand in uw interieur plaatsen, maar ze kunnen ook dienen als comfortabel element aan een bank of in een hoekbank. Wanneer het design meubel vrijstaand wordt toegepast, kunt u hierop zowel zitten als relaxen.

MULTIFUNCTIONELE LONGCHAIRS

Sommige Rolf Benz longchairs zijn multifunctioneel en hebben een bijzondere functie om er op te kunnen zitten én relaxen of liggen. Kijk maar eens naar de longchair Rolf Benz Plura en de longchair Rolf Benz Nova. In een handomdraai verstelt u het zitmeubel van een fauteuil, in een ligmeubel of zelfs daybed!

ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER

In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz longchairs die Rolf Benz in onze collectie heeft. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Het Rolf Benz Experience Center zit in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. Hier vindt u ook ook andere grote merkenstudio’s, bijvoorbeeld van Leolux, Hülsta en Jori.