ROLF BENZ EETTAFEL

Aan een prachtige Rolf Benz eettafel kunt u comfortabel urenlang tafelen en natafelen. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht tonen wij elke Rolf Benz tafel. Dan kunt u uw keuze optimaal bepalen.

 • Rolf Benz 8950 Eettafel

  Rolf Benz 8950

 • Rolf Benz 966 Eettafel

  Rolf Benz 966

 • Rolf Benz 924 Eettafel

  Rolf Benz 924

 • Rolf Benz 969

  Rolf Benz 969

 • Rolf Benz 935 Bartafel Noten Met Kruk

  Rolf Benz 935

 • rolf benz 964 eettafel

  Rolf Benz 964

 • rolf benz 988 noten

  Rolf Benz 988

 • rolf benz 909 tafel hout donker 3

  Rolf Benz 909

KIES VOOR EEN ROLF BENZ EETTAFEL

In het moderne interieur is de eettafel één van de belangrijkste objecten. Want veel mensen besteden hier steeds meer tijd aan. Niet alleen om te eten. Maar ook om gezellig aan te kletsen of om aan te werken. Daarnaast staat de eettafel prominent in de woonkamer of eetkeuken en moet qua kleuren en design hierop volledig zijn afgestemd. Maak dan ook niet uw keuze, voordat u heeft gekeken naar een Rolf Benz eettafel.

BIJZONDER DESIGN

Omdat eettafels een belangrijk object in uw interieur zijn, is het design van de tafel erg belangrijk. Rolf Benz eettafels hebben zonder uitzondering een uniek design. Nooit alleen maar recht en rechthoekig. Maar altijd met verfijnde details in het blad of het onderstel. Kies voor een optimaal resultaat voor één van de prachtige Rolf Benz eetkamerstoelen. Dan weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

PRACHTIGE MATERIALEN

Een Rolf Benz tafel is altijd uitgevoerd in de mooiste materialen. Denk hierbij aan robuust massief hout met een bijzondere nerfstructuur. Of diverse soorten van het mooiste natuursteen. Want de gebruikte materialen bepalen in grote mate het design en gebruikscomfort. Uw eettafel is immers een bijzonder interieurobject!

HET ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER

In het Experience Center in Mijdrecht vindt u de gehele Rolf Benz collectie. Dus álle Rolf Benz eettafels, maar ook alle Rolf Benz eetkamerstoelen. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen.

Het Experience Center vindt u in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. Dat is centraal in Nederland en makkelijk vanuit alle plaatsen in de Randstad te bereiken.