ROLF BENZ EETBANK

Een eetbank geeft optimaal zitcomfort aan alle gasten. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u elke Rolf Benz eetbank. Vaak zelfs in meerdere uitvoeringen. Dan kunt u uw keuze optimaal maken.

  • rolf benz 629 eetbank 2

    Rolf Benz 629 eetbank

  • Rolf Benz 620 Eetbank

    Rolf Benz 620 eetbank

HEERLIJK TAFELEN EN NATAFELEN

Een Rolf Benz eetbank geeft nóg meer comfort en gezelligheid aan uw eettafel. Want iedereen schuift gezellig bij. En na het eten kunt u breeduit zitten om urenlang na te tafelen. Daarnaast ziet het er ook wel heel gezellig uit, zo’n comfortabele eetbank die u perfect aan uw interieur kunt aanpassen!

EEN BIJZONDERE ROLF BENZ BANK AAN TAFEL

Een eetbank is altijd een bijzonder item in uw interieur. Maar wanneer Rolf Benz er zijn naam aan geeft, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Want Rolf Benz zorgt uiteraard voor een prachtig design. Maar er zijn ook veel mogelijkheden om de bank aan uw wensen en interieur aan te passen. Niet alleen wat betreft het design en de stoffering, maar ook wat betreft de afmeting. En als u het helemaal bijzonder wilt: wat dacht u van een hoekbank?

VEEL UREN AANGENAAM AAN TAFEL

Het meubel moet niet alleen mooi en bijzonder zijn. Net zo belangrijk is dat het goed zit. Want u koopt hem toch om heerlijk met vrienden en familie aan tafel te zitten. Zonder elke keer weer met extra stoelen te slepen. Wanneer u een Rolf Benz eetbank koopt, weet u zeker dat deze altijd optimaal zit. En omdat de zitting zo breed is, kunt u heerlijk uitgebreid zitten. Of met heel veel vrienden tegelijkertijd!

IN HET EXPERIENCE CENTER VINDT U VEEL MODELLEN

In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u de volledige Rolf Benz collectie. Dus niet alleen álle Rolf Benz eetkamerstoelen, maar ook alle eetbanken. Deze laten wij zelfs in meerdere uitvoeringen zien. Zoals bijvoorbeeld de Rolf Benz 620 hoekbank!

U vindt het Experience Center bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. Dat is centraal in Nederland, makkelijk te bereiken en met parkeren op eigen terrein.