ROLF BENZ EETKAMERSTOELEN EN BARKRUKEN

Rolf Benz barkrukken zijn er in veel uitvoeringen. In het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht vindt u alle Rolf Benz barkrukken; vaak zelfs in meerdere uitvoeringen.

 • Rolf Benz 651 Barkruk

  Rolf Benz 651 barkrukken

 • Rolf Benz 650 Barkruk

  Rolf Benz 650 barkruk

 • rolf benz 652 barkruk 3

  Rolf Benz 652 barkruk

 • Rolf Benz Sinus Barkruk 626 2

  Rolf Benz Barkruk – SINUS 626

SUPER COMFORTABEL EN PRACHTIG DESIGN

Rolf Benz barkrukken zijn er in veel maten en soorten. Maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn super-comfortabel en hebben een prachtig design. En dat is belangrijk, want u wilt er heel lang plezier van hebben. En er heel veel uren comfortabel op kunnen doorbrengen.

U VINDT HIER ALLE ROLF BENZ BARKRUKKEN

In het Experience Center in Mijdrecht proberen wij u iedere Rolf Benz barkruk te laten zien. Dat betekent dat wij vaak meerdere modellen hebben staan. Zo vindt u hier meestal de hoge en lage kruk. Maar ook de verschillende pootonderstellen. Of de verschillende functies en uitvoeringen. Dan weet u tenminste zeker dat u de juiste keuze maakt.

EEN BARKRUK VOOR IEDER (BAR)TAFEL

Een Rolf Benz barkruk is er in heel veel uitvoeringen. Zo kunt u nagenoeg altijd kiezen voor een hoge of lage variant. Of soms zelfs een kruk die in hoogte verstelbaar is. Zodat de kruk comfortabel aan een hoge of lage bartafel kan worden aangeschoven. En nagenoeg altijd kan het design of de kleur aan uw keuken, woonkamer of werkruimte worden aangepast.

HET ROLF BENZ EXPERIENCE CENTER IN MIJDRECHT

Het Rolf Benz Experience Center is dé Rolf Benz specialist in Nederland. U vindt hier de volledige Rolf Benz collectie in een showroom ingericht dóór Rolf Benz architecten, vóór de Rolf Benz collectie.

Het Experience Center bevindt zich in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. Dat is centraal in Nederland met goede parkeermogelijkheden op eigen terrein.