ROLF BENZ HOEKBANK

Als u op zoek bent naar een Rolf Benz hoekbank, gaat u naar het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht.

Filter Products Toon 1 - 15 van 18 resultaten
COLLECTIE
Filter Products Toon 1 - 15 van 18 resultaten
COLLECTIE

Hoekbank

ROLF BENZ HOEKBANK

Als u op zoek bent naar een Rolf Benz hoekbank, gaat u naar het Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht.

 • Rolf Benz Onda hoekbank

  Rolf Benz ONDA

 • rolf benz plura hoekbank

  Rolf Benz PLURA

 • Rolf Benz Mera hoekbank

  Rolf Benz Mera

 • hoekbank rolf benz nuvola

  Rolf Benz Nuvola

 • rolf benz 50 hoekbank

  Rolf Benz 50

 • rolf-benz-tondo-hoekbank-rond

  Rolf Benz Tondo

 • rolf benz 310 hoekbanken

  Rolf Benz 310

 • rolf-benz-alma-hoekbank-groot

  Rolf Benz Alma

 • rolf benz tira hoekbank

  Rolf Benz Tira

 • rolf-benz-aura-bank-stof

  Rolf Benz Aura

 • Rolf Benz Cara hoekbank

  Rolf Benz CARA

 • rolf benz vida hoekbank

  Rolf Benz Vida

 • rolf benz dono hoekbank

  Rolf Benz Dono

 • rolf benz linea hoekbank

  Rolf Benz LINEA

 • Rolf Benz rondo hoekbank

  Rolf Benz Rondo

EIGENTIJDS EN SUPERGEZELLIG!

Een Rolf Benz hoekbank is eigentijds en supergezellig. Want of u nu kiest voor een strak ontwerp of een model met cosy rondingen, u zit altijd gezellig bij elkaar. En er is altijd wel een plekje waar u heerlijk comfortabel kunt zitten, relaxen of zelfs liggen! Altijd leverbaar in heel veel prachtige stoffen of in diverse soorten leer. Zodat er altijd een bank is die past bij u en uw interieur!

EEN ROLF BENZ HOEKBANK IS ER IN VEEL MATEN

Voor nagenoeg ieder Rolf Benz zitprogramma behoort een hoekbank tot de mogelijkheden. Soms als kleine hoekbank met een open einddeel of longchair. Maar meestal met optimale keuze. Zodat u kunt kiezen voor een compact model of een royale hoekopstelling met veel bijzondere elementen.

Daarnaast is er vaak een keuze uit meerdere zithoogtes en vaak ook zitdieptes. Want u wilt ook goed in de Rolf Benz hoekbank zitten. Onze ervaren Rolf Benz adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien. Niet alleen aan de hand van tekeningen en planborden, maar met name ook aan de hand van de vele modellen in het Experience Center. Wij willen u namelijk zoveel mogelijk uitvoeringen laten zien.

VAN STRAK MODERN TOT COSY ROND

Wilt u een recht model zonder tierelantijnen? Wilt u graag een gezellig rond model? Of moet het iets daartussen zijn? Bij Rolf Benz bent u aan het juiste adres. Want deze eigentijdse collectie heeft het allemaal.

In het Experience Center in Mijdrecht, ziet u ook alle Rolf Benz hoekbanken staan. Zo kunt u uw keuze optimaal bepalen. Onze ervaren team zorgt er vervolgens voor dat u uiteindelijk ook het juiste meubel krijgt.

U ZIT ALTIJD GOED IN EEN ROLF BENZ HOEKBANK

U kunt altijd kiezen uit diverse maten en kleuren. Maar even belangrijk is dat u het zitcomfort vaak ook kunt aanpassen. De meeste Rolf Benz modellen kunnen worden uitgevoerd in verschillende zithoogten en zitdiepten, soms zelfs variabel in één hoekbank. Hiermee bereikt u dat iedereen goed in de bank kan zitten.

Daarnaast kunt u vaak ook het zitcomfort aanpassen van wat harder of wat zachter. Test het verschil zelf in onze showroom. Dan weet u welk comfort uw voorkeur heeft.

VEEL ROLF BENZ HOEKBANKEN IN HET EXPERIENCE CENTER

Om uw keuze optimaal te kunnen maken, vindt u veel hoekbanken in ons Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht. Sommige hoekbanken vindt u zelfs in meerdere uitvoeringen. U vindt het Experience Center tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag. Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Het Rolf Benz Experience Center zit in het pand van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. U vindt hier dan ook niet alleen Rolf Benz (hoek)banken, maar ook banken van andere merken, zoals Leolux, Designonstock en Jori.